Ionuţ, război cu fratele la botezul fiului!- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ, război cu fratele la botezul fiului!- Revista presei mondene
Ionuţ, război cu fratele la botezul fiului!- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre războiul dintre Ionuţ Dolănescu şi fratele său, fiul miliardarului Gheorghe Axinte ce s-a spânzurat din dragoste sau Monica Columbeanu îşi arată chiloţii pe stradă. Printre alte subiecte, Silvia nu-l scapă din ochi pe Petre nici la televizor, iar copii lui Drăgulescu aşteaptă să primească măcar un telefon de la el.



Ionuţ, război cu fratele la botezul fiului!

Cu un ochi râde, cu unul plânge. Ionuţ Dolănescu şi-a creştinat ieri băieţelul în vârstă de un an, evenimentul fiind amânat din cauza doliului. Nici cu această ocazie artistul nu şi-a menajat fratele vitreg şi i-a aruncat o ploaie de acuzaţii. "De la moartea tatălui meu, astăzi este prima oară când am puterea să zâmbesc". Acestea au fost primele cuvinte pe care Ionuţ Dolănescu le-a adresat presei la botezul fiului său, Ionuţ Vlad, scrie Click!.

Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste. O fată care nu îi mai acorda nici o atenţie. El o iubea, ea nu-l voia, deşi era simpatic şi dintr-o familie de miliardari. De supărare, Cornel, fiul lui Gheorghe Axinte, unul dintre miliardarii din Top 500 realizat de Forbes, s-a spânzurat sâmbătă după-amiază. Tânărul de 22 de ani a fost găsit la sediul firmei tatălui său, scrie Click!.

Monica Columbeanu şi-a arătat chiloţii pe stradă! Monica Columbeanu nu se fereşte să-şi arate lenjeria intimă chiar dacă e pe stradă. Îmbrăcată într-o rochiţă mini, "Scorpia de la Izvorani" a coborât din maşină şi, fără să vrea, le-a dezvăluit tuturor că, în acea zi, purta lenjerie roz, scrie Libertatea.

Silvia nu-l scapă din ochi pe Petre nici la televizor! Reveniţi în ţară dintr-o vacanţă în Spania, Silvia Chifiriuc şi Petre Roman sunt tot mai aproape de momentul în care vor deveni părinţi. Cum camera copilului e deja pregătită, cei doi îşi umplu timpul cu diverse activităţi, el participând la emisiuni, ea urmărindu-l îndeaproape, scrie Cancan.

Copiii lui Drăgulescu: "Tati, acum ai bani să ne suni?"
Dacă Larisa, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, este fericită că gimnastul a câştigat titlul mondial la sol, sperând că acum acesta va plăti pensia alimentară, nu acelaşi lucru l-au simţit şi copiii lor. Micuţii Beatrice şi Alexandru s-ar fi bucurat dacă ar fi primit din partea tatălui lor un simplu telefon, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite