Ileana Badiu i-a deschis bebeluşului cont în bancă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ileana Badiu i-a deschis bebeluşului cont în bancă - Revista presei mondene
Ileana Badiu i-a deschis bebeluşului cont în bancă - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre noul cont bancar al bebeluşului Ilenei Badiu, temerile vedetei Naomi Campbell sau concertul lui Florin Chilian de la Jilava. Printre alte subiecte, fosta soţie a lui Cătălin Crişan a compus o piesă, iar Kim Kardashian se consideră prinţesa Americii.


Ileana Badiu i-a deschis bebeluşului cont în bancă.

Vedeta este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, astfel că s-a gândit că şi bebeluşul ei, Sasha, merită să aibă un viitor asigurat. Potrivit site-ului exclusivmonden.com, Ileana Badiu, alături de cele două naşe ale micuţului, Ana Baţu şi Irina Schrotter, i-a deschis acestuia cont în bancă, scrie Click.

Naomi Campbell este îngrozită că îmbătrâneşte. Naomi Campbell a declarat că este foarte stresată din cauza că anii trec şi nu mai are corpul ca la 20 de ani. Una dintre cele mai frumoase femei din lume se confruntă cu bătrâneţea. Recent fotomodelul Naomi Campbell, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că depune eforturi mari să se menţină în formă. Face pilates în fiecare zi şi spune că este îngrozită de faptul că îmbătrâneşte, potrivit Click.

Florin Chilian, concert extraordinar la Jilava. Florin Chilian va susţine un concert marţi, pe 13 octombrie, în penitenciarul Jilava. ”Ideea pentru care fac acest concert este că adevăraţii infractori sunt în libertate. Concertul nostru face parte din proiectul ”Mişcarea de rezistenţă”. Am început mai demult să merg prin penitenciare pentru că, pe de o parte toată România este o puşcărie, şi pe de altă; parte pentru a mă da bine cu gardienii. Ştiţi de ce? Pentru că dacă merg în ritmul ăsta, cu toate procesele, viitorul deţinut va fi Florin Chilian”, a declarat cântăreţul, citat de Libertatea.

Inspirată de divorţ, Lucia a compus o piesă.
Fosta soţie a lui Cătălin Crişan îşi pregăteşte temeinic revenirea în muzică, cu ajutorul lui Ovidiu Komornyik. Cu toate că a traversat o perioadă nefastă din punct de vedere personal, fiind bulversată de un divorţ fulgerător, Lucia Bubulac (fosta Crişan) a reuşit să-şi transpună trăirile sale în muzică. Planul ei de a scoate un material discografic se pare că prinde contur cu ajutorul cântăreţului şi producătorului Ovidiu Komornyik, care i-a pus deja la dispoziţie studioul de înregistrări, scrie Cancan.

Kim Kardashian se consideră prinţesa Americii. Kim Kardashian împlineşte pe 21 octombrie 29 de ani, iar pentru a sărbători face ditamai cheful. Lăsând la o parte că e de-a dreptul exagerat să realizezi un videoclip prin care să anunţi pe toată lumea că e ziua ta de naştere şi dai petrecere, Kim se mai şi autointitulează "Prinţesa Americii". Cât prost gust! Dacă şi marele chef e tot în aceeaşi idee, iar sărbătorita se aşteaptă să-i cadă toţi la picioare, deja se depăşeşte bariera vedetismelor şi cade, greu, în partea de fiţe fără rost, informează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite