Sepsi îl acuză pe Giovani Becali - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre acuzaţiile la adresa lui Givani Becali, obţinerea semnăturii antacantului Daniel Sturridge de către Chelsea sau planurile echipei Real Madrid. Printre alte subiecte, Ion Marin, a declarat că Ioan Ovidiu Sabău nu trebuia să renunţe la postul de antrenor la Dinamo, iar la FC Argeş se ia în considerare înlocuirea lui Grigoraş cu Badea.


Sepsi îl acuză pe Giovani Becali.

Atacul lansat de Ioan Becali asupra lui Ioan Ovidiu Sabău se întoarce acum împotriva fostului impresar. Laszlo Sepsi, fostul elev al „Moţului” la Bistriţa, îl acuză pe Giovani că lucrează murdar şi că a încercat să-i compromită transferul la Benfica! Vorbele grele aruncate de Giovani Becali către Ioan Ovidiu Sabău au dus la refuzul „Moţului” de a mai antrena Dinamo. Duşmănia dintre cei doi este însă mai veche şi s-a născut cînd Benfica l-a „ochit” pe Laszlo Sepsi de la Gloria. Becali s-a supărat că nu a fost prezent la negocieri, deşi fotbalistul avea contract cu firma sa de impresariat, pierzând astfel câteva sute de mii de euro din comision. Sepsi susţine însă că realitatea a fost cu totul alta şi că impresarul nu l-a ajutat cu nimic, ba chiar i-a făcut reclamă proastă, scrie ProSport.

Chelsea l-a acontat pe Daniel Sturridge
, însă suma de transfer va fi decisă la tribunal. Chelsea a obţinut semnătura atacantului lui Manchester City, Daniel Sturridge (19 ani), al cărui contract expira la 30 iunie, dar suma de transfer va fi stabilită de un tribunal, întrucât cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un acord asupra daunelor compensatorii, informează Gazeta Sporturilor. Internaţionalul englez de tineret nu poate pleca de la concitadina lui United gratis, pe baza legii Bosman, întrucât nu depăşeşte vârsta de 24 de ani, iar City solicită 10 milioane de lire sterline, sumă care ar trebui să echivaleze cu preţul de formare al jucătorului.

Real Madrid vrea să-şi întărească legiunea de vedete cu Xabi Alonso - pentru asta, a mărit oferta de la 23, la 40 de milioane de euro. Real a cedat presiunilor lui Rafa Benitez, care nu era dispus să-l lase pe Alonso să plece pe mai puţin de 40 de milioane. Sport.ro anunţă că spaniolul lui Liverpool este ca şi plecat la Real Madrid, unde va avea ocazia să joace alături de Ronaldo şi Kaka. Real mai negociază cu Liverpool şi transferul lui Alvaro Arbeloa.

Ion Marin: "Sabău s-a grăbit, a cedat foarte uşor". Fosta glorie dinamovistă, Ion Marin, a declarat că Ioan Ovidiu Sabău nu trebuia să renunţe la postul de antrenor la Dinamo, în ciuda atacurilor venite din partea lui Giovani Becali. Acesta a explicat că un consens absolut nu putea exista în momentul numirii unui antrenor. Giovani Becali declarase că Sabău a accidentat mortal, cu mult timp în urmă, un om, fiind scăpat atunci de oameni din clubul Dinamo. Ion Marin a dezvăluit pentru Sport Total FM faptul că poartă tratative cu oficialii dinamovişti în ceea ce priveşte o revenire a sa într-o funcţie în cadrul clubului: "Sunt în discuţii cu Dinamo pentru o revenire în cadrul clubului. Nu a fost niciodată vorba de a mă reîntoarce în postura de antrenor, nu pot să avansez nimic, mai ales că nu am discutat nimic concret cu privire la funcţia pe care urmează să o ocup. Rămâne de văzut pentru ca mai sunt tatonări şi cu alte echipe."

Badea, înlocuitor pentru Grigoraş?
Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare: „Am negociat în această vară cu Craiova, Dinamo şi Oţelul, dar vreau să rămân la Piteşti!”. Formaţia gălăţeană are tehnician sub contract, însă directorul general al dunărenilor, Marius Stan, confirmă discuţiile cu Badea, fost jucător şi la Oţelul. „N-are rost să-l facem mincinos pe Ionuţ Badea. De vreme ce toată vacanţa s-a vorbit de faptul că Petre Grigoraş va pleca pe la nu ştiu câte echipe din Liga I, trebuia să ne asigurăm şi noi o variantă de rezervă”, a explicat şeful grupării roş-alb-albastre, scrie ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite