Fosta iubită a lui Zicu: "Se plângea că nu mai face sex cu nevasta"- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Alexandra Potora care continuă dezvăluirile legate de fotbalistul Ianis Zicu, Mihaela Rădulescu care l-a cerut pe Dani de soţ în direct sau Bănel Nicoliţă care şi-a părăsit prima iubită pentru că a pozat sexy. Printre alte subiecte, campioana Ligii Sexy a fost filmată când fura din încasări, iar asistenta lui Mihai Morar a apărut pe podium cu mărgele pe trupul gol şi cu un batic de călugări

Fosta iubită a lui Zicu: "Se plângea că nu mai face sex cu nevasta". Fosta cântăreaţă de la A.S.I.A., Alexandra Potora, continuă dezvăluirile legate de fotbalistul Ianis Zicu. De ce e atât de obsedat Zicu să o recucerească? Unul dintre motive ar fi acela că e nefericit alături de nevasta lui, Mihaela Tudor, cu care nu mai face nici sex. S-au iubit în urmă cu nouă ani, dar Ianis Zicu n-a uitat-o pe Alexandra Potora, fosta membră a trupei A.S.I.A. Chiar şi după ce s-a însurat cu Mihaela Tudor, fotbalistul îi trimitea flori şi albume foto cântăreţei, scrie Click!.

Mihaela l-a cerut pe Dani de soţ în direct. Îndrăzneaţă şi nonconformistă, Mihaela Rădulescu l-a cerut în căsătorie pe Dani Oţil la Antena 1. Şi, chiar dacă medicul i-a interzis să mai rămână însărcinată, iată că vedeta şi-a exprimat dorinţa, în paginile cărţii „Nişte răspunsuri", să mai aibă o fetiţă, cu ochi albaştri. Ca ai lui Dani, scrie Click!.

Prima femeie a lui Nicoliţă. În urmă cu cinci ani, Bănel Nicoliţă (24 de ani) a fost logodit cu brăileanca Laura Gemmina Ciubotaru (23 de ani). Cu toate acestea, “Jardel” a părăsit- o la puţină vreme după ce a ajuns la Steaua, în 2006. Prietenii fetei pretind că Bănel a pus punct relaţiei pentru că Laura a pozat sexy, pentru un calendar, scrie Libertatea.

Campioana Ligii Sexy, filmată când fura din încasări. În urmă cu o săptămână, Laura Huma, fosta câştigătoare a concursului Miss Liga Sexy, în care a reprezentat echipa FC Timişoara, a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei discoteci din Craiova în timp ce subtiliza câteva bancnote din încasările de la bar, scrie Cancan.

Călugăriţa cu sânii goi. Asistenta lui Mihai Morar e credincioasă peste măsură, fapt pe care l-a dovedit joi seara, în cadrul unei prezentări semnate de Adrian Pescariu. Marina Dina a fost vedeta acestui eveniment, ea apărând pe podium cu mărgele pe trupul gol şi cu un batic de călugăriţă, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite