Florin Bratu îşi atacă dur colegii - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Bratu îşi atacă dur colegii - Revista presei sportive
Florin Bratu îşi atacă dur colegii - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Florin Bratu despre colegii săi, starea psihică a steliştilor sau părerea lui Cristi Chivu despre echipele româneşti. Prinre alte subiecte, Goian susţine că este fidel Madridului, iar Cristi Mocanu consideră că, într-un cantonament de acumulare contează şi caracterul psihologic al stagiului.


Bratu îşi atacă dur colegii.

Accidentat de mai multe luni, Florin Bratu spune că s-a simţit frustrat în momentul în care a văzut cum s-a pierdut titlul. Vârful vrea ca în cel mult o lună să revină în formă fizică maximă, pentru a celebra din nou golurile cu steagul de la marginea terenului. Până atunci, celebra mitralieră s-a îndreptat către coechipierii care s-au remarcat prin viaţa extrasportivă. Bratu a declarat într-un interviu acordat ProSport: "Vreau să fac şi eu un apel către colegii mei. Trebuie să ne trezim! Am pierdut un campionat inadmisibil, iar dacă nu ne vine mintea la cap nu vom mai putea continua".

"Jucătorii Stelei erau distruşi psihic". Nu s-a întors cu echipa la Bucureşti din cantonamentul austriac. "M-am dus în Italia, să mai petrec câteva clipe alături de familie", spune Bergodi. "Două zile sunt puţine, asta e, trebuie să mă întorc să continuăm treaba la Steaua" adaugă italianul, care a acceptat o discuţie amplă cu Gazeta Sporturilor. Steaua era, "din punct de vedere psihic, prost. Aceasta a fost principala problemă. Când termini pe locul 6, jucătorii nu mai au încredere în calităţile lor. Erau dărâmaţi. De aici am preluat echipa", a spus Bergodi.

Chivu: "Toate echipele româneşti au şanse în Europa, să vedem cum se vor prezenta!". Căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a acordat un interviu pentru Antena 1 şi GSP TV, în care a vorbit despre atmosfera din sânul primei reprezentative, precum şi despre şansele echipelor româneşti angrenate în cupele europene.

Goian: "Sunt fidel Madridului". După Kaka şi Ronaldo, Real l-a prezentat şi pe coşmarul Stelei, Benzema. Dorin Goian a dezvăluit la Sport.ro că Real este echipa lui de suflet. "Va veni şi vremea fundaşilor".  "La 21 de ani, să joci la Real, este ceva. Dacă nu l-am cunoaşte, am zice că are 28", a declarat Dorin Goian la Sport.ro. "Joacă de ani buni la nivel foarte înalt, e un fotbalist foarte bun, nu mai are nevoie de prezentare, s-a văzut asta în meciul cu noi. Îmi pare bine că a ajuns la Madrid. Real este echipa mea de suflet. Eu sunt fidel Madridului.", spune fundaşul Stelei.

Cristi Mocanu: "Am dresat urşii în cantonament". Rugbystul Cristi Mocanu consideră că, într-un cantonament de acumulare, asemena celui în care se află cu echipa sa, Steaua Bucureşti, contează şi caracterul psihologic al stagiului. Jucătorul "roş-albaştrilor" a declarat pentru Sport Total FM, că greutatea antrenamentelor la care sunt supuşi el şi colegii săi sunt învinse după ce sunt doborâte unele "bariere psihologice".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite