Stoichiţă: "Dayro şi-a meritat pedeapsa!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă: "Dayro şi-a meritat pedeapsa!" - Revista presei sportive
Stoichiţă: "Dayro şi-a meritat pedeapsa!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre evoluţia lui Dayro Moreno, strategia propusă de Mihai Stoica pentru meciul cu Glasgow Rangers ori părerea lui Hizo despre arbitrul Alexandru Tudor. Printre alte subiecte, Liverpool se răzbună pe balonul ca i-a făcut să piardă, iar Daniel Băloi ar dori să schimbe mentalitatea oamenilor de la AJF.


Stoichiţă: "Dayro şi-a meritat pedeapsa!".

Steaua are nevoie ca de aer de victorie cu Fener. Cele trei puncte câştigate cu Poli Iaşi le dau încredere lui Dayro, Zapata şi ai lor. Mihai Stoichiţă spune că Dayro şi-a meritat pedeapsa şi că trebuie să arate constanţă în joc pentru a se baza pe el şi în continuare. "Îşi vor reveni Petre Marin şi Emeghara şi voi avea mult mai multe soluţii. Rufay e un băiat de mare caracter. E un tip sociabil, care e prieten cu toată lumea. Dă încredere şi e extrem de săritor. E plăcut de toată lumea la Steaua! A acceptat postura de rezervă la Steaua, deşi e jucător de naţională. Nici Dayro nu a făcut foarte multe în trecutul apropiat! Şi-a meritat pedeapsa!", a declarat antrenorul Stelei, citat de ProSport.

Mihai Stoica: "Pe jos şi în viteză". MM Stoica ştie cum poate Unirea să le ia scoţienilor toate cele trei puncte diseară. Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, a spionat-o pe Glasgow Rangers şi crede că echipa pregătită de Dan Petrescu poate produce surpriza în Scoţia. "Ar fi o greşeală să ne ducem acolo şi să ne aruncăm peste ei. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, scurtă, care nu lasă foarte multe spaţii şi exploatează la maximum inteligenţa jucătorilor din compartimentul median. Acesta e punctul lor forte, mijlocaşii, în special Mendes, care a jucat în Anglia, la Portsmouth", a zis MM, citat de Gazeta Sporturilor.

Hizo: "Tudor are tulburări de comportament!". Viorel Hizo, antrenorul Rapidului, l-a atacat în direct la GSP TV pe arbitrul Alexandru Tudor, arbitrul meciului dintre giuleşteni şi CFR Cluj, scor 4-1 pentru ardeleni, spunând că acesta din urmă a arbitrat "într-un singur sens".

Cum se răzbună Liverpool pe balonul care i-a făcut să piardă. Balonul de plajă care a ajuns pe teren la golul primit de Liverpool de la Sunderland era produs oficial vândut la magazinul dedicat suporterilor. După meciul pierdut de Liverpool cu Sunderland, suporterii au luat cu asalt site-ul oficial al clubului. Nu ca să critice echipa, care nu a a putut reveni de la 0-1 din minutul 5, ci să blesteme balonul de plajă aflat la vânzare în magazinul virtual. Suporterul care a provocat incidentul cumpărase balonul de la magazinul oficial pentru 10 lire, anunţă Sport.ro.

Daniel Băloi: "Mi-aş dori să schimb mentalitatea oamenilor de la AJF". Secretarul general al clubului Pandurii Târgu-Jiu, Daniel Băloi, şi-a lansat candidatura pentru postul de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal - Gorj şi speră să reuşească schimbarea mentalităţii oamenilor care lucrează în subordinea acestei asociaţii. "În primul rând mi-aş dori să schimb mentalitatea oamenilor care lucrează la comisiile din subordinea AJF, dar şi la corpul de observatori şi arbitri. Eu am pornit sub deviza că fotbalul trebuie respectat, iar acest respect trebuie să vină din partea AJF-ului", a declarat Daniel Băloi pentru Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite