David Haye e primul englez campion la categoria grea- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Haye e primul englez campion la categoria grea- Revista presei sportive
David Haye e primul englez campion la categoria grea- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre David Haye care a devenit campion mondial la categoria grea, Steaua care a refuzat să dea 1.5 milioane de dolari pe Datolo sau despre Marius Bilaşco care a declarat că e mai linişte fără Dan Petrescu pe bancă. Printre alte subiecte, Cornel Dinu îi îndeamnă pe jucătorii de la Dinamo să uite eşecul cu Galatasaray, iar Ion Pârcălab este nemulţumit de situaţia de la Dinamo.

Englezul Haye a răpus bestia şi e noul campion mondial la categoria grea. David Haye e primul englez campion la categoria grea de la Lennox Lewis încoace. 11 runde echilibrate şi una fabuloasă pentru David Haye. Englezul nu va uita nicio secundă din runda în care l-a împiedicat pe uriaşul rus din drumul spre încă o victorie. Kombat.ro scrie că Haye a câştigat la puncte - doi arbitri i-au dat victoria cu 116 la 112, iar al treilea a vazut egalitate la 114.

Steaua a refuzat să dea 1.5 milioane de dolari pe Datolo, jucător de 8 milioane acum la Napoli! Adrian Ilie a refuzat să-l aducă la Steaua în vremea sa pe Jesus Datolo, atunci la Boca Juniors, pentru 1.5 milioane de dolari. El a ajuns vara aceasta la Napoli pentru 7.8 milioane de dolari, scrie Sport.ro.

"E mult mai linişte fără Petrescu pe bancă, dar nu şi mai bine".
Unirea a terminat fără gol la Braşov, dar a câştigat un punct, chiar dacă Mihai Stoica spune că echipa lui Dan Petrescu este cea care a pierdut două puncte. Marius Bilaşco a declarat după meci că e mult mai linişte fără Dan Petrescu pe bancă, dar că şi l-ar fi dorit alături!, scrie Prosport.

Cornel Dinu: "Nu staţi cu nasul în batistă!". Cornel Dinu îi îndeamnă pe jucători să uite eşecul cu Galatasaray: "Bateţi Rapidul, Dinamo merită să rămână în fruntea clasamentului!". El este de părere că partida cu Rapid este una foarte importantă şi speră să vină ca o revanşă după ultimul joc, cu Galatasaray, care a semănat mai mult a expectativă din partea unora. "Dinamo trebuie să învingă pentru că merită să rămână în plutonul fruntaş din Liga I", a declarat Cornel Dinu, scrie Gazeta Sporturilor.

Ion Pârcălab despre situaţia de la Dinamo: "Echipa nu are niciun Dumnezeu". Fostul mare jucător al lui Dinamo, câştigător a patru campionate, Ion Pârcălab a declarat pentru Sport Total FM că la ora actuală, echipele româneşti sunt mult sub cele din Europa, iar echipa sa de suflet, Dinamo nu are nici măcar un antrenor pentru a face performanţă.



 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite