Gigi speră la Cristi Tănase - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre intenţiile finanţatorului echipei Steaua, transferul lui Pepe Moreno la Steaua sau mesajul lui Pedrazzini pentru Bergodi. Printre alte subiecte, Ioan Sdrobiş este de părere că Vali Badea a fost distrus de Marius Lăcătuş la Steaua, iar Robinho a mărturisit că speră să înscrie şi astăzi, iar pentru echipa sa doar victoria contează în meciul cu Italia.


Gigi speră la Cristi Tănase.

Soarta celui mai dorit jucător român la această oră depinde de hotărârea federalilor, lucru confirmat şi de Gigi Becali. Patronul Stelist i-a avertizat pe piteşteni că l-ar putea pierde aproape gratis pe Cristi Tănase şi îi îndeamnă să accepte oferta Stelei. Azi, pentru prima oară de la izbucnirea scandalului „mită pentru arbitri”, situaţia clubului FC Argeş va fi discutată la nivel oficial. Miza este mare, pentru că retrogradarea clubului piteştean poate schimba multe lucruri pe piaţa transferurilor din România. Cel care aşteaptă la cotitură este Gigi Becali, care şi-a reconfirmat ieri interesul pentru starul Argeşului, scrie ProSport.

Pepe Moreno la mâna lui Bergodi. Gigi Becali a spus ieri că va achita cei 200.000 de euro ceruţi de Independiente şi îl va transfera definitiv pe Pepe doar dacă antrenorul italian îi va cere acest lucru. Transferul lui Pepe nu a căzut definitiv şi sunt şanse ca atacantul columbian să ajungă în lotul roş-albaştrilor. Deşi iniţial a spus că nu este dispus să plătească nici o sumă de bani, Becali şi-a schimbat poziţia. Ieri a vorbit pentru Gazeta Sporturilor şi a dezvăluit care e condiţia ca Pepe să fie cumpărat.

Pedrazzini îi urează baftă lui Bergodi. A plecat la Palermo, dar gândul îi zboară în Ghencea. Massimo Pedrazzini speră ca Steaua să se califice în grupele Europa League, însă nu are niciun sfat pentru Bergodi. Pedrazzini îl lasă însă pe noul principal să se descurce în Ghencea. "Îi doresc baftă!", e singurul mesaj al lui Pedrazzini pentru conaţionalul său, anunţă GSP TV.

Sdrobiş: "Badea o să revina în forţă la Craiova". Ioan Sdrobiş este de părere că Vali Badea a fost distrus de Marius Lăcătuş la Steaua, lucru care i-a marcat cariera atacantului pe care l-a crescut. "Părintele spiritual" al fostului fotbalist al formaţiei din Bulevardul Ghencea a spus că Badea va reveni în forţă la noua sa echipă, Universitatea Craiova, pentru că este un jucator serios, potrivit Sport Total FM.

Robinho "Vreau să înscriu din nou". Robinho a mărturisit că speră să înscrie şi astăzi, iar pentru echipa sa doar victoria contează în meciul cu Italia. Atacantul lui Manchester City a declarat că pentru naţionala sa e mai important să câştige decât să facă spectacol. "Sper să înscriu şi în meciul cu Italia. Obiectivul principal al Braziliei e de a câştiga şi asta e valabil întotdeauna. Să jucăm bine nu e o prioritate, de vreme ce putem căştiga. Putem să le îmbinăm pe amândouă, însă chiar dacă nu facem spectacol e, oricum, mai important să câştigăm, iar în meciul cu Italia doar victoria ne interesează.", a declarat Robinho, citat de ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite