Crişan şi fosta soţie se duelează în emisiuni tv - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crişan şi fosta soţie se duelează în emisiuni tv - Revista presei mondene
Crişan şi fosta soţie se duelează în emisiuni tv - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre cariera lui Cătălin Crişan, viaţa sexuală a Angelinei Jolie sau pictorialul pe care l-a făcut Laurette. Printre alte subiecte, Monica Columbeanu a filmat nud pentru o reclamă, iar Natalie Cole vrea pantofi din România.


Crişan şi fosta soţie se duelează în emisiuni tv.

S-a obişnuit toată lumea cu divorţul lor, dar televiziunile încă se bat pe ei. Şi pentru a-i invita la emisiuni, dar şi pentru a-i angaja. Lucia şi Cătălin Crişan vor ajunge, curând, concurenţi la B1 TV, respectiv Kanal D. Ce face divorţul din om! Lăsând deoparte suferinţa şi complicaţiile, despărţirea Luciei de Cătălin Crişan (41 de ani), i-au deschis acesteia noi oportunităţi, scrie Click.

Jolie s-a culcat cu iubitul mamei ei, la 16 ani.
Angelina Jolie ascunde un secret teribil din timpul adolescenţei. Actriţa a avut la 16 ani, când abia terminse şcoala, o relaţie cu iubitul de atunci al mamei sale, Marcheline Bertrand, susţine un ziarist britanic. Andrew Morton scrie, într-o carte biografică dedicată Angelinei, că Marcheline a fost distrusă în momentul în care a aflat şi, ca urmare, s-a despărţit de bărbatul respectiv, potrivit Click.

Laurette, sex cu iubitul lângă Palatul Cotroceni.
Superba Laurette "a făcut sex" cu iubitul ei, Mihai, in faţa aparatului de fotografiat. Scena cu pricina s-a intamplat nu in patul conjugal, ci în subsolul unei vile de langă Palatul Cotroceni, la doar doi paşi de reşedinţa preşedintelui Traian Băsescu, relatează Libertatea.

Monica Columbeanu, nud pentru prima oară.
Soţia lui Irinel Columbeanu este protagonista unui spot publicitar îndrăzneţ, pentru care a filmat complet goală, nici mai mult nici mai puţin de 13 ore. Deşi nu e adepta pictorialelor incendiare în reviste destinate bărbaţilor, iată că Moni îşi lasă la vedere nurii pentru multe mii de euro. În reclamă, Moni Columbeanu apare în fundul gol, în timp ce îşi expune corpul la diverse proceduri de înfrumuseţare, notează Cancan.

Natalie Cole vrea pantofi din România.
Cântăreaţa Natalie Cole a ajuns astăzi, la Bucureşti, pentru concertul de mâine seară de la Sala Palatului. Cu toate că nu ştie prea multe despre România, ea doreşte să se plimbe prin oraş în căutare de pantofi frumoşi, dar şi să viziteze Transilvania, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite