După 14 ani de căsnicie, Crişan divorţează - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre divorţul cântăreţului Cătălin Crişan, propunerea ca Brad Pitt să devină primar sau intenţia lui Pepe de a deveni prezentator tv. Printre alte subiecte, Mădălina Manole se reapucă de cântat, iar un fermier rus vrea să cumpere casa lui Britney.


După 14 ani de căsnicie, Crişan divorţează.

Cătălin Crişan şi soţia sa, Lucia, un cuplu foarte îndrăgit şi de succes în lumea show-biz-ului, şochează prin dorinţa lor de separare oficială. Divorţul pare iminent, mai ales că solistul le-a povestit deja unor amici că îşi face probleme legat de faptul că fanii lui şi ai soţiei sale vor fi şocaţi, la aflarea veştii. Potrivit apropiaţilor lui Cătălin, acesta este foarte afectat de ideea de a se despărţi de soţia sa, Lucia, anunţă Click.

Brad Pitt, primar în New Orleans.
Actorul Brad Pitt a fost propus de locuitorii oraşului New Orleans pentru postul de primar, informează Click. ”A construit peste o sută de case şi a investit sume colosale în restaurarea oraşului. Ne-a ajutat şi chiar a construit împreună cu muncitorii adăposturile pentru sinistraţi. E cel mai bun pentru postul de primar”, se arată într-o declaraţie postată pe site-ul primăriei.

Pepe aruncă milioane la OTV.
Pepe revine pe sticlă, nu cu un videoclip nou, ci in postura de prezentator tv. Din 12 iulie, cantăreţul va fi gazda megashow-ului "100% ADEVĂRAT", care va fi difuzat de OTV. Emisiunea se va înregistra nu în celebra “garsonieră” otevistă de pe bd. Magheru, care oricum va fi înlocuită cât de curând cu un sediu nou-nouţ, ci într-un studio imens, de 1.200 metri pătraţi, potrivit Libertatea.

Mădălina Manole se reapucă de cântat. La aproape două luni de când a devenit mămică, Mădălina Manole este hotărâtă să revină în forţă pe piaţa muzicală. Artista va susţine primul concert la sfârşitul lunii iulie. Cântăreaţa se simte din ce în ce mai bine după operaţia de ceza-riană suferită la începutul acestei luni, motiv pentru care s-a hotărât să răspundă afirmativ propunerilor primite de la organizatori, potrivit Cancan.

Un fermier rus vrea să cumpere casa lui Britney.
Britney Spears e pe cale să-şi vândă casa din California, împinsă fiind de criza financiară, iar un fermier rus s-a arătat interesat de ofertă. Locuinţa, evaluată la 7.9 milioane de dolari, are şase dormitoareş şi şapte băi şi are o arhitectură renascentistă, relatează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite