Bănică jr, Moş Crăciun în toiul verii - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre filmările de la comedia "Ho, ho, ho", divorţul cântăreţului Billy Joel sau invitarea Ramonei Gabor la emisiunea Oanei Zăvoranu. Printre alte subiecte, Tania Budi se iubeşte cu Lucian Viziru, iar Jordan s-a destrăbălat în Ibiza.


Bănică jr, Moş Crăciun în toiul verii.

Soţul Andreei Marin a fost surprins de Click!, la mall, în timp ce filma pentru comedia“Ho, ho, ho”, o comedie a cărei acţiune are loc în Ajunul Crăciunului, scenariul fiind scris de Bogdan Mirică. Pelicula surprinde povestea lui Horaţiu, un puşti de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte, cadou de sărbători, o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală devine o aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat.

Billy Joel divorţează a treia oară. Cântăreţul american Billy Joel a anunţat divorţul de cea de-a treia soţie, precizând că separarea a avut loc pe cale amiabilă, relatează site-ul Contactmusic. Joel, care a mai fost căsătorit cu Elizabeth Weber Small şi cu supermodelul Christie Brinkley, a decis să se despartă de bucătăreasa Katie Lee Joel, după cinci ani de mariaj. Reprezentanţii artistului în vârstă de 60 de ani au dezminţit informaţiile portivit cărora divorţul ar fi fost cauzat de adulterul femeii, scrie Click.

Ramona Gabor o condamnă pe sora sa, Monica Columbeanu. La nici o lună de când a iscat un adevărat scandal în emisiunea Oanei Zăvoranu, Monica Columbeanu e atacată şi de sora ei mai mică, Ramona. Aceasta a acceptat invitaţia duşmancei de moarte a Monicăi şi a participat la emisiunea “Pact cu diavoliţa” de la Kanal D, unde şi-a condamnat sora pentru comportamentul ei, potrivit Libertatea.

Tania Budi se iubeşte cu Lucian Viziru.
Recent Rubinu din telenovela Regina de la Acasa TV a pus mâna pe una dintre cele mai râvnite vedete TV din perioada post ceauşistă: Tania Budi. Vara aceasta aduce în prim- plan un nou cuplu din showbizul românesc. Lui Lucian Viziru, actorului din Regina nu-i pasă câtuşi de puţin că Tania Budi, fosta vedetă TVR, este cu aproape 8 ani mai mare decât el. Deşi este genul de relaţie neaşteptată, având în vedere ca până acum cei doi nu au avut nicio tangenţă în plan profesional sau monden, Lucian şi Tania par să se potrivească de minune, scrie Cancan.

Jordan s-a destrăbălat în Ibiza.
Fotomodelul britanic Katie Price, cunoscută sub numele de Jordan, profită din plin de noul ei statut de femeie singură. Astfel, diva, în vârstă de 31 de ani, se află în Ibiza unde a făcut o sesiune foto pentru un calendar şi filmează pentru noul ei reality-show. Jordan a fost protagonista unui pictorial fierbinte pe plajă, fapt ce a atras o mulţime de curioşi. După munca istovitoare, diva şi-a făcut de cap în cluburile din celebra staţiune spaniolă, unde s-a distrat pe cinste, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite