Steaua şi-a mai luat un mijlocaş: Cordoba - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua şi-a mai luat un mijlocaş: Cordoba - Revista presei sportive
Steaua şi-a mai luat un mijlocaş: Cordoba - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre ultimul transfer de la Steaua, plecarea timişorenilor la Doneţk sau temerile lui Helder. Printre alte subiecte, Dinamo joacă fără primă, sâmbătă, la Craiova, iar clubul Steaua a decis ieri să prelungească programul caselor de bilete cu două ore.


Steaua şi-a mai luat un mijlocaş: Cordoba.

După ce Dayro Moreno tocmai a părăsit Steaua, un alt jucător din America de Sud este aşteptat sub comanda lui Cristiano Bergodi, scrie ProSport. Cu postul de mijlocaş defensiv în piuneze, după accidentările lui Ovidiu Petre şi Eric Bicfalvi, roş-albaştrii n-au mai stat pe gânduri şi au mai efectuat un transfer. După lungi căutări, conducerea clubului din Ghencea s-a oprit asupra lui Jherson Enrique Cordoba Ospina, un fotbalist de 21 de ani de la Club Deportivo La Equidad.

Bănăţenii au plecat la Doneţk.
Timişorenii au zburat astăzi spre Ucraina cu un singur gând: să-i strice ziua de naştere lui Mircea Lucescu. "Îi dorim sănătate, dar sperăm să fie supărat după meci", au spus aceştia. La Doneţk a făcut deplasarea şi fiul lui Sabău. Timişorenii au fost aşteptaţi pe aeroport de mai mulţi poliţişti ucrainieni şi au fost transportaţi la hotel cu autocarul lui Şahtior, potrivit GSP TV.

Helder se teme de fantome. Helder doarme la baza de pregătire şi nu mai suportă vecinătatea cimitirului. Urmaşul lui Daniel Alves în "naţionala" Braziliei tremură în camera lui de la Pro Rapid, scrie Gazeta Sporturilor. Helder da Silva Ferreira a fost cazat în cantonamentul giuleştenilor din Bucureştii Noi, cu vedere spre cimitirul cu care se învecinează baza. Brazilianul a povestit ieri senzaţiile experimentate în primele zile petrecute în România: "Mi-a stat inima când m-am uitat prima oară pe fereastră, nu-mi venea să cred că dorm lângă cimitir! Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mut patul mai aproape de baie şi cât mai departe de geam".

Dinamo joacă fără primă, sâmbătă, la Craiova.
Dinamoviştii nu vor primi nici un cent chiar dacă vor reuşi să-i învingă pe olteni la ei acasă. Măsura a fost luată pe fondul crizei financiare de la club. Pentru prima dată după foarte mult timp, jucătorii nu mai sunt răsfăţaţi de Cristi Borcea cu promisiuni financiare consistente înaintea unui derby, cum este cel cu Universitatea Craiova, de sâmbătă. Pe fondul crizei, al datoriilor de la club, dar şi din cauză că roş-albii nu au reuşit să vândă nici un jucător în această vară, acţionarii au luat o decizie-şoc: cel puţin până când vor mai apărea şi ceva bani la club, nu doar cheltuieli, fotbaliştii nu vor vedea nici un ban din prime, potrivit Gazeta Sporturilor.

Bilete vândute:12.000. Din cauza solicitărilor venite din partea suporterilor, clubul Steaua a decis ieri să prelungească programul caselor de bilete cu două ore. Efectul s-a văzut imediat. 12.000 de bilete fusese vândute până aseară de roş-albaştrii în vederea meciului de de mâine seară cu Motherwell. Şi ţinând cont de faptul că bilete se vor mai vinde şi azi dar şi în ziua jocului (între orele 10-18:45), se mizează pe cel puţin 16.000 de suporteri, atât cât au fost şi la partida cu Ujpest în urmă cu două săptămâni, notează ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite