Circul Dinamo: război în conducerea "câinilor" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circul Dinamo: război în conducerea "câinilor" - Revista presei sportive
Circul Dinamo: război în conducerea "câinilor" - Revista presei sportive

Cel mai "fierbinte" subiect dezbătut de presa sportivă de astăzi este demiterea/reconfirmarea italianului Bonetti pe banca lui Dinamo, în plină ceartă între acţionari. Alte subiecte sunt posibila trecere "la birou" a atacantului dinamovist Claudiu Niculescu, declaraţia de independenţă a antrenorului Stelei, Mihai Stoichiţă, entuziasmul lui Copos faţă de jocul Rapidului şi revenirea în formă a portarului Zapata.

La Dinamo s-a repornit caruselul antrenorilor. Italianul a fost demis ieri, dar "Săpăligă" e doar interimar, pentru că din iarnă în Ştefan cel Mare e aşteptat Ioan Andone. În cursul serii, însă, Bonetti a fost reconfirmat de Badea, după numai 7 ore de la anunţul demiterii sale. Şefii lui Bonetti îi reproşează sistemul superdefensiv, nespecific în ultimii ani echipei, faptul că nu ştie nici acum, de la trei luni de la preluarea formaţiei, potenţialul jucătorilor şi că nu reuşeşte să-i facă să strălucească pe Adrian Cristea şi pe Zicu, jucători de creaţie, care nu mai dau randament în sistemul italianului, relatează Gazeta Sporturilor.

Mesaj pentru Niculescu: "Retrage-te ca idol, nu ca epavă!"
Suporterii susţin ideea conducerii, care se gândeşte să-l determine pe Niculescu să se retragă la iarnă şi să preia o funcţie în staff-ul administrativ al clubului. Ideea retragerii lui Niculescu încolţise în mintea acţionarilor imediat după ce atacantul de 33 de ani a ratat penaltyul din minutul 88 al meciului cu Panathinaikos, terminat 0-1. "Probabil că a sosit vremea ca atacantul Niculescu să lase loc domnului director Claudiu Niculescu! Ar fi păcat să ajungă la nivelul de a-l înjura lumea pe stadion", sînt de părere şefii din Ştefan cel Mare. Mutarea e programată pentru intersezon, acum încă e nevoie de atacant, în condiţiile în care Marius Niculae şi Bratu sînt accidentaţi, scrie ProSport.

Stoichiţă: "Eu nu ţin de postul de la Steaua!" Mihai Stoichiţă îl anunţă din timp pe Gigi Becali că are oferte de a antrena şi că nu ţine cu dinţii de postul din Ghencea. Deocamdată, patronul Stelei are numai cuvinte de laudă pentru antrenorul său. "Steaua nu este cu nimic inferioară echipelor din Olanda. Jucătorii au reuşit să înţeleagă asta şi au respectat cerinţele mele. (...) Eu nu mă ţin de postul de la Steaua, mai am şi alte oferte. Am vrut să antrenez însă la Steaua şi nu regret că am venit. Dacă voi fi dat afară, îi voi mulţumi domnului Becali pentru şansa pe care mi-a dat-o", a spus Mihai Stoichiţă, citat de Sport.ro.

Copos: "Echipa joacă extraordinar! George Copos, patronul Rapidului, este încântat de jocul prestat de echipa antrenată de Viorel Hizo la Piatra Neamţ. Oficialul a lăudat gazdele, dar şi suporterii echipei nemţene. Copos nu face ca Becali şi nu se grăbeşte să anunţe că nu mai vinde clubul în momentul în care echipa se descurcă bine. Promisiunea e promisiune şi acesta anunţă că nu renunţă la intenţia de a se retrage din fotbal, dar că va rămâne totdeauna aproape de echipa alb-vişinie, notează ProSport.

Povestea unui succes: Zapata, de la durere la zâmbete. Dărâmat din cauza problemelor la naştere ale fetiţei sale, pus la zid de Becali şi dat de-o parte de Bergodi, Rufay a reuşit să redevină omul numărul unu al Stelei. Soarele a reapărut pe strada lui. Robinson Zapata (31 de ani) şi străluceşte parcă mai puternic ca niciodată pentru portarul columbian al Stelei. Omul providenţial în ultimele jocuri ale roş-albaştrilor, Rufay a făcut la Twente, din nou, un meci mare, iar datorită lui roş-albaştrii au plecat neînvinşi din Olanda (0-0).Titular în ultimele 5 partide ale Stelei, Zapata a reuşit performanţa să nu primească gol în nici una dintre acestea. El a egalat astfel recordul lui Martin Tudor din sezonul 2004-2005, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite