Chirilă a pierdut zeci de mii de euro la bursa din New York - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chirilă a pierdut zeci de mii de euro la bursa din New York - Revista presei mondene
Chirilă a pierdut zeci de mii de euro la bursa din New York - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre pierderile financiare ale lui Tudor Chirilă, avtivitatea guvernatorului Californiei în mediul online sau absenţa Monicăi Columbeanu de la Fashion TV Summer Festival. Printe alte subiecte, Lili Sandu are un admirator secret, iar Renee Zellweger îşi obligă oaspeţii să poarte şoşoni medicali.


Chirilă a pierdut zeci de mii de euro la bursa din New York.

În vreme de criză economică, atunci când toţi artiştii strâng banii “la ciorap” şi nu doresc să facă nici un fel de investiţie, Tudor Chirilă, solistul vocal al trupei “Vama”, nu se uită la bani şi aruncă cu zeci de mii de euro în investiţii extrem de riscante, semn că are agenda plină de concerte. Artistul a cumpărat zilele trecute 14.540 de acţiuni la bursa de valori din Bucureşti, reprezentând 0, 19% din capitalul societăţii, în cadrul ofertei de vânzare derulată de firma de brokeraj “Trend” din Bacău, scrie Click.

Schwarzenegger face politică la bucătărie. Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a apărut pe pagina sa de Twitter cu un cuţit de bucătărie de peste jumătate de metru pentru a le mulţumi susţinătorilor pentru reducerile bugetare propuse. El a postat mesajul video pe Internet pentru a le mulţumi susţinătorilor pentru ideile lor, anunţă Click.

Columbeanu, interzisă la festivalul de modă. Ediţia de anul acesta a celui mai important spectacol de modă al verii, Fashion TV Summer Festival, se va deschide diseară la hotel Rex din Mamaia cu o mare absentă: Monica Columbeanu. potrivit Libertatea. Soţia lui Irinel a fost “uitată“ de organizatori atunci când au fost angajate manechinele. În culisele festivalului se vorbeşte deja de faptul că Monica nu mai reprezintă o miză pentru designeri, din cauza imaginii proaste pe care şi-a creat-o în ultima vreme, prin numeroasele scandaluri în care a fost implicată.

Admiratorul secret i-a jurat dragoste eternă.
Implicată de mai bine de patru luni într-o relaţie amoroasă cu chirurgul englez James, Lili Sandu e dorită cu ardoare de un alt bărbat, care e dispus să se însoare cu ea. Iubitul lui Lili Sandu are concurenţă serioasă. Mai precis, un fan de-al vedetei insistă de o lună de zile ca solista să-i răspundă afirmativ la cererea în căsătorie, formulată, ce-i drept, la telefon, scrie Cancan.

Renee Zellweger îşi obligă oaspeţii să poarte şoşoni medicali. Actriţa americană Renee Zellweger se teme atât de tare de microbi încât îi obligă pe cei care trec pragul casei sale să poarte şoşoni medicali. ”Renee crede că pantofii săi sunt contaminaţi cu noroi şi bacterii periculoase. Prietenii ei cred că exagerează, dar până la urmă se amuză şi se dau ca pe gheaţă pe parchetul ei alunecos, cu şoşonii în picioare”, a dezvăluit un apropiat al vedetei, citat de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite