Tudor Chirilă pleacă în Grecia - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă pleacă în Grecia - Revista presei mondene
Tudor Chirilă pleacă în Grecia - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre plecarea lui Tudor Chirilă în Grecia, costul unui vitraliu ce reprezintă o maşină de epocă sau nota Monicăi Columbeanu la licenţă. Printre alte subiecte, Iulia Vântur este DJ de radio pentru o perioadă, iar Debbie Rowe va participa la funeraliile lui Michael.


Tudor Chirilă pleacă în Grecia.

Solistul Tudor Chirilă, care a fost suspectat recent că ar fi contaminat cu virusul gripei porcine, a scăpat de orice suspiciune şi va pleca săptămâna aceasta într-o vacanţă în Grecia. Tudor speră să se relaxeze şi să se întorcă de acolo cu bateriile încărcate, scrie Click.

Elan Schwartzenberg a dat 200 de euro pe un vitraliu.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a cumpărat de la Corina Alexandru, şefa Asociaţiei pentru lupta anticancer din Constanţa, un vitraliu ce reprezintă una dintre maşinile lui de epocă. El a scos din buzunar 200 de euro pentru acest tablou, în ciuda faptului că pictoriţa se oferise iniţial să i-l dea cadou. potrivit Click.

Monica Columbeanu a luat 10 la licenţă.
După ce a invăţat pe rupte timp de şase luni pentru licenţă, Monica Columbeanu a susţinut ieri cel mai important examen din viaţă. Vedeta a avut o apariţie spectaculoasă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA: condusă de şofer cu Bentley-ul, purtând pe umăr o geantă Hermes, de 6.500 de euro, şi cu laptop-ul sub braţ. “Am învăţat foarte mult şi vreau să obţin un rezultat bun. Până acum am avut doar note de 8, 9 şi 10”, a mărturisit Monica pentru Libertatea.

Iulia Vântur, DJ de radio. Vedeta de la Pro TV a surprins pe toată lumea cu un gest prietenesc. Blonda a acceptat să-l suplinească pe amicul ei, George Vintilă, la Pro FM. Deşi DJ-ul lipseşte motivat, era nevoie de încă o voce, dimineaţa, alături de Claudiu Sara, iar Iulia Vântur s-a arătat dornică să încerce o meserie nouă. "Îmi place la nebunie la radio, iar cu Sara mă înteleg de minune. Vin în fiecare dimineaţă dacă mă primesc", a spus iubita lui Moga, citată de Cancan.

Debbie Rowe va participa la funeraliile lui Michael.
Fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, va fi prezentă la ceremonia publică ce se va desfăşura la Staples Center în memoria celui care a fost "Regele muzicii pop". Un fost partener de afaceri al megastarului, Marc Schaffel, a anunţat în cadrul unei emisiuni televizate că Rowe a confirmat un loc în sectorul VIP-urilor, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite