Elena Cârstea, 22 de ore în pat- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Cârstea, 22 de ore în pat- Revista presei mondene
Elena Cârstea, 22 de ore în pat- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre problemele pe care le are Elena Cârstea după operaţie, despre succesul de care se bucură Tania Budi după ce s-a despărţit de Viziru sau despre revenirea Mihaelei Rădulescu. Printre alte subiecte, Lia, soţia prinţului Paul, îşi face analizele la Londra, iar Ramona Gabor povesteşte despre experienţa sa în Panama.



Elena Cârstea, 22 de ore în pat
. Ce a fost mai rău a trecut, însă problemele nu s-au terminat pentru Elena Cârstea. Solista, operată de anevrism cerebral, a început o viaţă nouă, plină de restricţii, renunţări, dar şi lipsuri financiare. "Doctorii nu i-au permis să facă mai nimic. Trebuie să stea în pat cel puţin 22 de ore pe zi, nu are voie să vorbească la telefon trei săptămâni de acum înainte, nu trebuie să facă mişcări bruşte. Avem mare grijă şi cu alimentaţia. Oricum, în această perioadă ea doarme foarte mult pentru că are dureri de cap, dar aceste reacţii sunt normale, aşa ni s-a spus. Când se trezeşte, întreabă imediat de fete pentru că vrea să stea cu ele", a declarat pentru Click! Profira Cârstea (67 de ani), mama Elenei.

Tania Budi a dat lovitura după ce l-a lăsat pe Viziru
. Unde-s doi, puterea creşte, iar Tania Budi şi Lucian Viziru au obţinut multe avantaje de pe urma scurtei poveşti de dragoste pe care au trăit-o vara aceasta. Cea mai câştigată pare să fie Tania, căci contractele au curs gârlă, iar conturile i s-au îmbogăţit cu 10.000 de euro. Într-o singură lună, blonda a fost invitată la emisiunile „Serviţi, vă rog!" (PRO Tv) şi „Dansez pentru tine" (PRO TV), însă cireaşa de pe tort este apariţia ei în numărul aniversar Playboy, care va apărea pe piaţă în noiembrie. "Sunt o persoană energică, obişnuită să nu stea şi cred că îmi voi duce până la capăt toate angajamentele. Totul ţine de concentrare, disciplină şi voinţă", a declarat vedeta pentru Click!

Mihaela Rădulescu te ia la întrebări pe blogul lui Dani
. Departe de România, Mihaela Rădulescu a revenit printr-un post pe blogul iubitului său Dani Oţil. Vedeta le propune cititorilor să se cunoască mai bine prin intermediul a 50 de întrebări foarte intime şi îndrăzneţe la care mulţi s-ar sfii să răspundă sincer, scrie Libertatea.

Şi-a făcut analizele la Londra.
Soţia prinţului Paul Lambrino va deveni mămică în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie, la 56 de ani. Pentru a se asigura că totul merge bine, dată fiind vârsta destul de înaintată, Lia a consultat specialişti din străinătate, scrie CanCan.

"Am stat trei zile fără mâncare"
. Ramona Gabor e una dintre vedetele care au simţit pe propria piele cum e să fii cu adevărat ''Rătăcit in Panama''. Frumoasa soră a Monicăi Columbeanu a trecut prin momente critice pe insulele unde s-a filmat concursul de la Kanal D, al cărui premiu este de 50.000 de euro şi susţine că cel mai greu a fost să îndure foamea şi atacul insectelor de nisip, scrie Libertatea.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite