Elena Cârstea s-a angajat la mall, în America- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Cârstea s-a angajat la mall, în America- Revista presei mondene
Elena Cârstea s-a angajat la mall, în America- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre Elena Cârstea care s-a angajat la mall în America, Gheorghe Zamfir care locuieşte cu amanta sau despre Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre, care a luat 30.000 de euro de la Playboy. Printre alte subiecte, Gigi Becali a mers la cumpărături cu Spp-istii, iar Simona- Sensual lucrează la un bebe.



Elena Cârstea s-a angajat la mall, în America.

Cântăreaţa şi-a revenit aproape complet după operaţia de anevrism cerebral, la care a fost supusă în urmă cu o lună. Elena se simte foarte bine, a scăpat de chinuitoarele dureri de cap, iar mai nou, s-a angajat. "Sunt foarte fericită. Mă simt excelent, iar de marţi am început să merg la serviciu. Lucrez pentru Chanel, ca şi consilier de frumuseţe, în jur de 8 ore pe săptămână, la magazinul Nordstrom din cadrul Wellington Green Mall, cel mai mare din Palm Beach. Am un salariu fix, sunt plătită cu 17 dolari pe oră şi beneficiez şi de un comision din vânzări de 3%", a declarat Elena, în exclusivitate, pentru Click! Cântăreaţa spune că a avut noroc să găsească acest job, mai ales acum în perioada de criză.

Iată dovada că Zamfir locuieşte cu amanta! Gheorghe Zamfir (69 de ani) şi Nicoleta Beca (26 de ani)nu mai pot infirma faptul că locuiesc sub acelaşi acoperiş. Fotoreporterii Click! i-au surprins, ieri dimineaţă, pe cei doi îndrăgostiţi ieşind voioşi din apartamentul naistului. Îi despart 43 de ani, dar se comportă ca doi adolescenţi, certându-se din orice fleac.

Andreea Antonescu a luat 30.000 de euro de la Playboy. Revista Playboy a reuşit, de-a lungul timpului, să adune între paginile ei, în pictoriale care mai de care mai incendiare, aproape toate frumuseţile României, majoritatea celebre. Iar acest lucru a fost făcut, bineînţeles, contra unui onorariu, de cele mai multe ori extrem de “gras”. Cel mai bine plătit dintre starurile care au apărut nud în Playboy-ul românesc a fost Andreea Antonescu, ea încasând circa 30.000 de euro, iar unul dintre cele mai mici onorarii este cel luat, recent, de Marina Dina: 3.000 de euro, scrie Libertatea.

Gigi Becali, la cumparaturi cu Spp-istii
. Omul de afaceri şi politicianul Gigi Becali îşi face cumpărăturile mai nou păzit de ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază, serviciul de care beneficiază inclusiv preşedintele României sau înalţi demnitari. Cu toate că oamenii sunt nişte profesionişti în ale şofatului, Becali preferă să stea el la volan şi să aibă situaţia sub control, scrie Cancan.

Simona-Sensual lucrează la un bebe. Simona-Sensual are planuri mari. În viitorul apropiat, ea şi-a propus să devină mămică, iar pentru asta spune că lucrează “din greu” la un bebe cu iubitul ei, Nicu. “Îmi doresc foarte mult să devin mamă. Vreau un băieţel, pe care să-l fac fotbalist sau luptător de K1”, a spus blonda de 26 de ani. Şi pentru că este hotărâtă să devină mamă în viitorul apropiat, ea a decis să se mute într-o casă mare, potrivită pentru o familie, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite