Elena Cârstea trece prin clipe dificile - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Cârstea trece prin clipe dificile - Revista presei mondene
Elena Cârstea trece prin clipe dificile - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre starea de sănătate a Elenei Cârste, progamul lui Mel Gibson sau vacanţa lui Bodo. Printre alte subiecte, Ana Maria Prodan a fost cu familia în Antalya, iar românii nu l-au uitat pe Michael Jackson.


Elena Cârstea trece prin clipe dificile.

Elena Cârstea trece, din nou, prin momente dificile. Deşi s-a bucurat că va fi operată de anevrism în cursul zilei de miercuri, iată că problemele cu glanda tiroidă au revenit, iar medicii au amânat, din nou, intervenţia chirurgicală, programată iniţial pentru data de 12 august. “Nu ştiu dacă mă voi opera peste câteva zile sau peste câteva săptămâni”, a declarat solista, citată de Click.

Mel Gibson pus de iubită la slăbit. Poate să fie el şi vedeta vedetelor, când e vorba de ordinele iubitei sale, Mel Gibson nu crâcneşte. Cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva i-a făcut acestuia un program de dietă şi fitness, pentru că îşi doreşte ca actorul să slăbească, scrie Click.  Grigorieva are 39 de ani şi este cu 14 ani mai tânără decât Gibson. Ea îşi doreşte ca iubitul său, alături de care aşteaptă un copil, să mănânce mai sănătos şi l-a convins să adopte şi un program de exerciţii fizice riguros. “Este foarte obositor, dar sper ca, până la final, să merite”, i-a declarat Mel Gibson unui prieten apropiat.

Bodo şi-a dus nevasta cu rulota la Năvodari. După o lună de miere petrecută la Paris, pe malurile Senei, în care au cheltuit 5.000 de euro, Bodo şi-a dus nevasta şi la malul Mării Negre. Dar nu la vreun hotel de 5 stele, ci cu rulota, potrivit Libertatea. Bodo şi Loredana au fost surprinşi zilele trecute de reporterii revistei online www.emulte.ro pe litoralul românesc, în zona de campare dintre staţiunile Mamaia şi Năvodari.

Ana Maria Prodan, cu familia în Antalya. Fosta vedetă tv a petrecut patru zile în Antalya, împreună cu Reghe, fiul lor, Laurentiu Jr., şi soacra sa. Cei trei adulţi au trebuit să se conformeze dorinţelor lui "Prodănel", care le dădea trezirea la 06.00 dimineaţa. În vârstă de aproape un an, fiul Anei Maria Prodan a fost o adevarată mascotă în Antalya pentru turiştii români, care după ce i-au recunoscut s-au îngrămădit să-i admire copilul, anunţă Cancan.

Românii nu l-au uitat pe Michael Jackson. Bucureştenii au dansat, aşadar, în memoria megastarului în Parcul Herăstrău, în Parcul Tineretului şi în faţa Teatrului Naţional Bucureşti pe una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului: "Beat It", notează Libertatea. Toate detaliile au fost puse la punct, coregrafia a fost învăţată de toată lumea iar rezultatul se vede în clip: o reprezentaţie superbă realizată de peste 1000 de oameni şi o dovadă că spiritul lui Michael nu va muri niciodată!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite