Bianca Ioniţă, suspectă de gripă porcină - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre posibilitatea ca o vedetă a postului Kanad D să aibă gripă porcină, posibilitatea ca Britney Spears să fie însărcinată sau sărbătorirea a patru ani de căsnicie în familia Mutu. Printre alte subiecte, Iulia Vântur l-a prins pe Moga în pat cu alta, iar la concertul travestitului Madonna au fost 20.000 de euro.


Bianca Ioniţă, suspectă de gripă porcină.

Bianca Ioniţă trece prin mari emoţii, zilele acestea, ea figurând pe lista de persoane suspecte că ar fi contactat virusul gripei porcine. Ghinionul Biancăi este o răceală care îi dă bătăi de cap de mai bine de trei săptămâni şi, care, netratată, a condus la o răguşeală care a împins-o, totuşi, să se prezinte la cabinetul medicului: „Am o bronşită mai veche care s-a agravat. Am fost la medici şi m-au anunţat că sunt suspectă de gripă porcină. M-au obligat să fac un set de analize, al căror rezultat îl aştept zilele acestea”, a declarat Bianca, pentru Click.

Britney Spears din nou gravidă?
Britney Spears s-a îngrăşat şase kilograme în doar o lună, relatează site-ul Contactmusic, citat de Click. Greutatea cântăreţei a crescut vertiginos în urma pauzei pe care aceasta o face în noul ei turneu, iar acum este nevoită să scape cât mai repede de kilogramele în plus, pentru a nu se face de râs pe scenă. “A plâns mult, spunând că oamenii o consideră din nou grasă. Britney ar trebui să mănânce peşte, pui şi legume”, a dezvăluit o sursă.

Adi şi Consuelo şi-au desenat iubirea pe pereţi. Consuelo (32 de ani) şi Adrian Mutu (30 de ani) au sărbătorit împlinirea a patru ani de la căsătorie în Republica Dominicană. Alături de rude şi prieteni, au petrecut pană in zori, declarandu-şi iubirea intr-o manieră adolescentină. Şi-au scris cuvinte de dragoste pe pereţi şi şi-au desenat inimioare, semn că se iubesc la fel ca-n prima zi, scrie Libertatea.

Iulia Vântur l-a prins pe Moga în pat cu alta.
Blonda a declarat că ea şi Moga s-au despărţit de comun acord, după ce au ajuns la concluzia că e cel mai bine aşa şi a specificat că niciunul nu are o altă relaţie. Povestea care a dus la separarea unuia dintre cele mai populare cupluri din showbiz nu este nicidecum atât de simplă pe cât s-a spus la momentul acela. O întâmplare nefericită a făcut ca Iulia să afle că iubitul ei nu-i este tocmai fidel, potrivit Cancan.

20.000 de fani la concertul travestitului Madonna. Elias Figueroa a devenit fascinat de personalitatea şi talentul Madonnei încă din vremea când era în liceu. Tot de atunci el visează să arate la fel ca vedeta şi să se comporte ca atare. Provenind dintr-o familie săracă şi destul de conservatoare, travestitul, care astăzi are vârsta de 28 de ani, a trebuit să investească destul de mult în aspectul său pentru a putea să-şi îndeplinească visul, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite