Boloni: "Becali a făcut numai rău Stelei!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni: "Becali a făcut numai rău Stelei!" - Revista presei sportive
Boloni: "Becali a făcut numai rău Stelei!" - Revista presei sportive

Prea sportivă de astăzi scrie despre părerea lui Loţi Boloni despre Steaua, intenţia lui Andrade de a se întoarce la Rapid sau meciul Vasluilui de la Nicosia. Printre alte subiecte, Marian Iancu crede că războil cu FRF nu este benefic pentru nimeni, iar Mauricio Baldivieso a debutat în prima ligă de fotbal la doar 12 ani.


Boloni: "Becali a făcut numai rău Stelei!".

Antrenorul campionilor Belgiei nu îl are la suflet pe latifundiarul din Pipera. Chiar înaintea returului cu Ujpest, Loţi Boloni l-a atacat dur pe proaspătul europarlamentar. "Nu îmi place să vorbesc despre Gigi Becali. Nu este genul meu. După părerea mea, a făcut numai rău unei echipe renumite cum este Steaua. În România este fotbal şi circ, iar dacă ultimul ingredient lipseşte, au grijă finanţatorii de acest aspect. Aşa este şi Becali, iubeşte circul”, a fost declaraţia fostului stelist pentru o publicaţie din Ungaria citată de ProSport.

Joao Paulo Andrade vrea înapoi la Rapid. Portughezul se află în ultimul an de contract cu Porto, care riscă să-l piardă gratis. Pentru a-l cumpăra, rapidiştii ar trebui să renunţe la jumătate din banii pe care-i mai au de primit din transferul lui Săpunaru. Joao Paulo Andrade e dispus să revină în Giuleşti, dar spune că nimeni de la club nu l-a mai căutat. Unul dintre cei mai buni rapidişti în sezonul trecut, Joao Paulo Andrade, nu şi-a găsit echipă şi ar agrea o revenire în Giuleşti, scrie Gazeta Sporturilor.

Meci de foc pentru Vaslui la Nicosia. Adrian Porumboiu e nemulţumit că UEFA nu a programat în nocturnă returul dintre Omonia şi Vaslui, din Europa League, deşi temperaturile din Cipru sunt foarte ridicate în această perioadă. Finanţatorul lui FC Vaslui e supărat şi că echipa sa va trebui să dispute 3 meciuri în 6 zile, anunţă GSP TV.

Marian Iancu: "Războiul cu FRF nu este bun pentru nimeni".
Patronul timişorenilor, Marian Iancu a declarat pentru Sport Total FM, că războiul cu FRF nu va avea niciun învingător, însă va contiua dacă nu se va face o reformă în interiorul instituţiei şi în arbitraj. "Războiul cu FRF-ul nu este bun pentru nimeni şi nu va avea niciun învingător. Nu este nicio problemă dacă lucrurile se vor îndrepta în acest sens. Nu dorim decât o reformă în această instituţie, în arbitraj şi sper să se rezolve într-un fel", a declarat Iancu.

Mauricio Baldivieso a debutat în prima ligă de fotbal la doar 12 ani. Mauricio, fiul unuia dintre cei mai mari jucători bolivieni din toate timpurile, Julio Cesar Baldivieso, a debutat duminică seară în prima ligă de fotbal din Bolivia, deşi abia a împlinit 12 ani. Echipa sa, Aurora, al cărei antrenor este chiar tatăl său, a pierdut meciul de debut al puştiului cu 0-1 în faţa formaţiei La Paz. Băiatul a intrat pe teren în minutul 39, însă după doar 5 minute a fost atacat de un adversar şi a fost lovit la glezna piciorului drept. După ce a primit îngrijiri medicale, Mauricio a revenit pe teren în apluzele suporterilor, potrivit ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite