Marea speranţă a lui Becali, din nou pe teren- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marea speranţă a lui Becali, din nou pe teren- Revista presei sportive
Marea speranţă a lui Becali, din nou pe teren- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre revenirea lui Tănase, Copos care a suferit un şoc la Mioveni sau despre Viorel Hizo care este aşteptat înapoi la Rapid. Printre alte subiecte, Maradona a fost omagiat de ziua lui, iar Brock Lesnar este suspectat de gripă porcină.

Marea speranţă a lui Becali, din nou pe teren! De când a venit la Steaua, pe 6 august, Tănase nu a avut nicio zi linişte. De vină a fost lanţul de accidentări şi recidive care l-au măcinat continuu. Acum, se pare că "Dodel" a scăpat, în sfârşit, de necazuri şi va reveni în scurt timp şi în meciurile oficiale, scrie Prosport.

Copos, la un pas să spargă geamurile după şocul de la Mioveni! Sport.ro scrie că de mult timp Copos nu a mai avut o seară aşa de neagră. El a suferit un şoc la Mioveni. Eliminat din Cupă, Copos era să spargă geamurile la oficială.

Rapidul "trage" de Hizo. Preşedintele echipei Rapid Bucureşti, Ioan Taban, susţine că el şi patronul George Copos fac eforturi pentru a-l face pe antrenorul Viorel Hizo să îşi retragă cererea de reziliere a contractului, scrie Sport Total FM.

10 vorbe de duh ale lui Maradona de-a lungul carierei! Diego Armando Maradona a împlinit ieri 49 de ani. Poate cel mai mare fotbalist pe care l-a oferit planeta în istoria sportului, argentinianul este renumit pentru spiritul latin de care a dat dovadă în cele mai grele perioade din viaţa sa. Într-un omagiu adus celui supranumit "D10S", site-ul terra.com a oferit o listă a celor mai celebre fraze rostite de selecţionerul Argentinei de-a lungul carierei, scrie Gazeta Sporturilor.

Campionul UFC Brock Lesnar e suspectat de gripă porcină! Gala de pe 21 noiembrie a primit o grea lovitura. Meciul din main-event pentru titlul mondial la categoria grea s-a anulat după ce campionul Lesnar s-a îmbolnăvit. "Mi-a spus că n-a fost bolnav nici măcar o zi în viaţa sa" a povestit preşedintele UFC Dana White. "E bolnav de ceva vreme, nu reuşeşte să se pună pe picioare". Co-managerul lui Lesnar a reacţionat şi el, spunând că nu se ştie exact dacă Brock are virusul H1N1, mai ales că a trecut de momentul în care virusul să poată fi analizat. Simptomele sale momentan sunt probleme respiratorii, febră şi apatie permanentă, scrie Kombat.ro.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite