Benone Sinulescu: "Axinte a fugit în India cu banii mei"- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benone Sinulescu: "Axinte a fugit în India cu banii mei"- Revista presei mondene
Benone Sinulescu: "Axinte a fugit în India cu banii mei"- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre Benone Sinulescu care îl acuză pe Axinte că a fugit în India cu banii lui, Gheorghe Zamfir care este încă însurat cu fosta soţie sau despre Dan, amantul lui Teoctist Nichitean, care povesteşte despre relaţia de aproape un an pe care a avut-o cu preotul. Printre alte subiecte, Mihaela Rădulescu a slăbit 7 kilograme, iar soţia lui Walter Zenga a împlinit 28 de ani.



Benone Sinulescu: "Axinte a fugit în India cu banii mei".

Tot mai mulţi artişti sar la gâtul lui Florin Petrescu, acuzându-l că nu le-a plătit onorariile pentru concertele susţinute. După Daniela Györfi, fetele de la Bambi, Anna Lesko şi Angela Rusu, un alt artist consacrat îl atacă pe Axinte. Benone Sinulescu spune despre impresar că este ţepar şi că a plecat să se distreze în India pe banii săi, scrie Click!.

Nevasta lui Gheorghe Zamfir stă în calea fericirii sale. Gheorghe Zamfir nu-şi poate oficializa momentan relaţia cu mai tânăra lui iubită, Nicoleta, cu care ba se ceartă, ba se împacă. Şi asta pentru că regele naiului are o mare hibă: nu e divorţat de superba franţuzoaică Marie Noelle, scrie Click!.

Dan, amantul lui Teoctist Nichitean: "Ne-am iubit mult la Patriarhie"
. Judecat pentru că a avut curajul să-l demaşte pe Teoctist Nichitean, preotul impostor (pentru că nu-i poţi spune altfel unuia care şi-a bătut joc de hainele preoţeşti), Dan - partenerul de sex al homosexualului de la Patriarhie - povesteşte despre relaţia de aproape un an pe care a avut-o cu fostul său iubit într-un interviu acordat ziarului Libertatea.

Mihaela Rădulescu a slăbit 7 kilograme
. Mihaela Radulescu a impresionat la ultima ei vizita în România prin silueta sa, modul în care arata vedeta de televiziune făcând invidioasă orice femeie. Cancan scrie cum a reuşit aceasta să slăbească 7 kilograme într-un timp foarte scurt.

Răsfăţată de ziua ei. În mai puţin de două săptămâni, Raluca şi Walter Zenga (49 de ani) vor deveni părinţii unei fetiţe. Înainte de marele eveniment, antrenorul lui Palermo a sărbătorit ziua de naştere a soţiei, care tocmai a împlinit 28 de ani. Walter a avut grijă ca Raluca să aibă la aniversare cel mai dulce tort, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite