Andreea Raicu, dezastru în trafic - Revista presie mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu, dezastru în trafic - Revista presie mondene
Andreea Raicu, dezastru în trafic - Revista presie mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre stilul de condus al Andreei Raicu, relaţia Juliei Roberts cu partereneul său de filmări sau mutarea Andreei Bănică de la vilă, la apartament. Printre alte subiecte, Dragoş Bucurenci a fost la Operă cu Amalia Enache, iar Rachel Weisz a venit în România.


Andreea Raicu, dezastru în trafic.

Andreea Raicu şi-a scos în trafic bolidul de 40.000 de euro, BMW X1, a cărui imagine a devenit de curând. Cu toate acestea, ea încalcă deja regulile de circulaţie. Tot mai multe vedete au devenit, în ultima perioadă, imaginea unor firme de maşini cu prestigiu, fiind văzute, în trafic, la volanul unor adevărate bijuterii pe patru roţi, potrivit Click.

Julia Roberts îi fură iubitul Penelopei Cruz. Actriţa se află împreună cu viitorul soţ al Penelopei Cruz în Bali, Indonezia, unde filmează pelicula produsă de Brad Pitt, „Eat, Love, Pray" (Mănâncă, Iubeşte şi Roagă-te). Pe lângă faptul că Julia, de 41 de ani, şi Javier Bardem, de 40, interpretează scene fierbinţi în film, fosta "Pretty Woman" nu-l scapă din ochi pe spaniol. Mai mulţi colegi de platou ai celor doi actori principali mărturisesc că, atunci când aparatele de filmat sunt oprite, Julia îi aruncă priviri de adolescentă îndrăgostită lui Javier, îi face acestuia toate poftele şi îşi petrece timpul liber lângă starul latino, potrivit Click.

Andreea Bănică se mută cu fiica la apartament. Zilele acestea, Andreea Bănică, soţul ei, Lucian, şi fiica lor, Sofia Maria, se pregătesc pentru mutare. Conform ultimului număr al revistei DIVA, pe perioada iernii, ei vor locui nu la vila lor de la marginea Capitalei, ci într-un apartament din Bucureşti. Cu ei vor mai sta şi părinţii lui Lucian, care le sunt un ajutor de nădejde tinerelor vedete, scrie Libertatea.

Dragoş şi Amalia au ieşit la Operă. Deşi neagă că ar avea o relaţie, Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci petrec destul de mult timp împreună ca să alimenteze zvonurile cum că la mijloc ar fi mai mult decât sentimente prieteneşti. Săptămâna trecută paparazzii Cancan i-au surprins pe cei doi în maşina Amaliei după miezul nopţii. De data aceasta, ştirista Pro TV-ului şi Dragoş au preferat să se culturalizeze, aşa că s-au îmbrăcat la patru ace şi s-au dus la Operă.

Rachel Weisz a venit în România. Actriţa britanică Rachel Weisz a ajuns, luni, în România. Ea a început deja filmările pentru producţia “The Whistleblower”, în care vor mai apărea Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave. Alături de ea vor juca şi românii Florin Busuioc, Vlad Ivanov şi Coca Bloosm, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite