Anda Adam îşi lansează mama în afaceri - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Adam îşi lansează mama în afaceri - Revista presei mondene
Anda Adam îşi lansează mama în afaceri - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre lansarea în afaceri a mamei Andei Adam, intenţia Victoriei Beckam de a cumpăra o casă la Londra sau atacurile lansate de Monica Columbeanu la adresa lui Mirco Maschio. Printre alte subiecte, Mihai Bendeac seamană cu un urmărit general, iar pentru filmul cu Michael Jackson este necesară suma de 60.000.000 de dolari.


Anda Adam îşi lansează mama în afaceri.

Anda Adam intenţionează să o lanseze pe mama ei în afaceri atunci când va veni din America şi se va stabili în ţara noastră. “Dacă mama mea o sa vină în ţară, cu siguranţă va avea propriul ei salon de coafură, fiindcă asta este meseria ei, hair-stylist. În condiţiile astea, având un specialist lângă mine, mă pot aventura din nou într-o astfel de afacere, pentru că am un om de bază şi ştiu că situaţia e sub control, astfel încât să ma pot duce liniştită la concerte şi să mă pot ocupa la fel de bine şi de proiectele mele muzicale”, a declarat solista, citată de Click.

Victoria Beckham vrea casă la Londra.
David şi Victoria Beckham par decişi să cumpere o casă de 10 milioane de lire sterline situată în cartierul exclusivist Chelsea. “‘Victoria nu a făcut un secret din faptul că îi place acea casă. O are în atenţie de ceva vreme. Va fi cuibul perfect londonez pentru familia Beckham”, au constatat ziariştii de la The Sun, potrivit Click.

Monica Columbeanu îl atacă pe Mirco Maschio.
Monica Columbeanu continuă atacurile la adresa italianului Mirco Maschio, fostul iubit al Cristinei Spătar, după declaraţiile incendiare făcute, cu câteva zile in urmă, la B1 TV. Astfel, supărată că Mirco s-a legat de numele Ramonei Gabor, pentru a mai apărea prin presă, Monica a decis să arate tuturor că Mirco e un nimeni în Italia, scrie Libertatea.

Mihai Bendeac seamană cu un urmărit general. Comicul de la "Mondenii" a fost sunat de părinţi şi de prieteni, care au văzut portretul robot al tâlharului, şi l-au anunţat că s-ar putea să aibă probleme să-şi dovedească identitatea în faţa poliţiei, anunţă Cancan. Aflat în vacanţă, Mihai Bendeac are parte de ceva distracţie, dar nu şi de relaxare. După jaful armat de la o casă de amanet din Targovişte, poliţia a publicat portretul robot al suspectului, pe care l-a dat în urmărire generală, ocazie cu care a apărut şi în presă. Acesta seamănă foarte bine cu Mihai Bendeac, potrivit Cancan.

60.000.000 $ pentru filmul cu Michael Jackson. Compania americană producătoare de film, Columbia Pictures, va face un film despre Michael Jackson, folosind înregistrarea cu ultima repetiţie a starului, la Staples Center, din Los Angeles, SUA, potrivit Libertatea. Firma a cumpărat cu 60 de milioane de dolari dreptul de difuzare şi folosire a filmuleţului cu Michael Jackson de la promotorul concertelor starului, AEG Live.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite