Am găsit un nou sport unde suntem cei mai buni, kempo- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Am găsit un nou sport unde suntem cei mai buni, kempo- Revista presei sportive
Am găsit un nou sport unde suntem cei mai buni, kempo- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre sportul la care românii câştigă mai multe medalii decât la gimnastică, Romeo Surdu care a adus prima victorie a Stelei la Timişoara după cinci ani sau despre Rey Mysterio care l-a bătut pe Batista. Printre alte subiecte, Inter defilează şi cu rezervele în Serie A, iar Cristea se bucură că a înscris pentru Dinamo, dar îi pare rău pentru foştii colegi de la Poli Iaşi.



Am găsit un nou sport unde suntem cei mai buni - kempo!

La kempo, românii câştigă medalii mai rău ca la gimnastică sau canotaj, de 7 ani nu le stă nimeni în cale. Bineînţeles, fetele aduc grosul. Bătaie ca-n filmele cu Bruce Lee şi Jackie Chan, de asta au avut parte fanii care au venit la mondialul de kempo de la Bucureşti. Kombat.ro scrie că românii au făcut legea la kempo. Fetele au pus stăpânire pe podiumul de premiere.

Eroul Stelei după meciul de la Timişoara. Romeo Surdu, omul care a adus prima victorie a Stelei la Timişoara după 5 ani, e fericit că a reuşit să le închidă gura jucătorilor timişoreni, care atacaseră voalat gruparea din Ghencea, înainte de partida directă, în diverse declaraţii. "Ne-au făcut în toate felurile, că nu mai suntem buni, că nu suntem o echipă, că suntem nu ştiu cum, dar am demonstrat că suntem totuşi Steaua. Steaua rămâne Steaua. Suntem în cărţi la campionat. În Europa League mai scârţăim, baza e campionatul. La Timişoara e o atmosferă frumoasă, asta ceva ne-am dori şi-n Ghencea. Din păcate sunt ceva probleme acum", a spus Surdu, scrie Prosport.

Rey Mysterio a dat lovitura - l-a bătut pe Batista! Cei mai buni prieteni în orice altă zi a anului, Batista şi Rey Mysterio au făcut show în main-eventul de la SmackDown. Kombat.ro scrie că meciul s-a terminat cu scandal, arbitrul n-a văzut cum Batista ridicase umărul şi a continuat numărătoarea până la 3.

Inter defilează şi cu rezervele în Serie A. Campioana n-a ratat ocazia desprinderii la 7 "lungimi" faţă de Juve şi Sampdoria la şefie, plecând cu toate punctele de la Livorno (2-0). Turnover-ul promis de Jose Mourinho în vederea duelului capital de marţi din Ligă, a schimbat jumătate de echipă. Evident şi pe Chivu, rămas la Milano din cauza suspendării. Aşa se explică prima repriză slabă a liderului, care l-a pierdut pe Muntari, accidentat şi apoi înlocuit cu Cambiasso. Ba a riscat să ia gol la lovitura liberă a lui Candreva, parată de Julio Cesar, scrie Gazeta Sporturilor.

Cristea: "Mă bucur că am înscris, dar îmi pare rău pentru foştii colegi"
. Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Andrei Cristea se bucură că a reuşit să marcheze împotriva fostei sale echipe, Poli Iaşi, însă a evitat să îşi manifeste fericirea după cele două reuşite de duminică seara. Fotbalistul a declarat pentru Sport Total FM că îi pare rău pentru foştii săi colegi şi că speră ca aceştia să se salveze de la retrogradare şi să rămână în primul eşalon.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite