Alibec, debut de senzaţie la echipa mare a Inter-ului - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre debutul senzaţional la echipa mare a Inter-ului, gesturile lui Săpunaru la sosirea în România sau declaraţiile lui Răzvan Lucescu despre meci. Printre alte subiecte, echipa naţională a Algeriei a fost terorizată de suporteri în Egipt, iar Răzvan Lucescu este de părere că echipa naţională este pe drumul cel bun.

Alibec, debut de senzaţie la echipa mare a Inter-ului. Naţionala României ar mai putea câştiga un jucător. Refuzat de Steaua, Denis Alibec a ajuns la echipa a doua a lui Inter Milano. Jucătorul în vârstă de 18 ani s-a impus însă repede şi i-a atras atenţia lui Mourinho, care a decis să-l testeze şi la echipa mare. Astfel, Denis Alibec a fost chemat la prima echipă pentru amicalul italienilor cu FC Vaduz. Constănţeanul a fost folosit încă din primul minut, alături de nume mari precum Toldo, Materazzi, Samuel sau Quaresma şi n-a dezamăgit, scrie ProSport.

Gesturi golăneşti ale lui Săpunaru la sosirea în România. Delegaţia condusă de Răzvan Lucescu s-a întors în această seară de la Varşovia în jurul orei 24:00, imediat după meciul amical disputat sâmbătă seară în compania Poloniei, câştigat cu 1-0. Fundaşul celor de la FC Porto Cristian Săpunaru a făcut un scandal monstru la întoarcerea pe aeroportul Otopeni. Acesta părea că se află în stare de ebrietate şi s-a luat de reprezentanţii presei prezenţi la aeroport, potrivit Gazeta Sporturilor.

Lucescu jr.: "Cel mai important e ca am câştigat!".
Selecţionerul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de bilanţul echipei naţionale de la venirea sa pe banca tehnică a acesteia, unde a obţinut până acum patru victorii, două egaluri şi a suferit o singură înfrângere, anunţă GSP TV.

O naţională bătută cu pietre. Fotbalul oferă din nou imagini şocante! Suporterii violenţi au terorizat o echipă naţională. Totul se întamplă în Cairo, Egipt, unde naţionala Algeriei a făcut deplasarea pentru meciul direct. Suporterii egipteni au atacat cu pietre uriaşe autocarul naţionalei Algeriei, terorizându-i pe jucători pe drumul dinspre aeroport spre hotelul unde aveau rezervări făcute, potrivit Sport.ro.

Răzvan Lucescu: "Suntem pe un drum bun!".
Selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, s-a arătat mulţumit de victoria obţinută de tricolori în Polonia, scor 1-0, reamintind faptul că, de la venirea sa, prima reprezentativă de fotbal a ţării a înregistrat patru victorii, două egaluri şi o singură înfrângere. "Noi trăim într-o ţară în care suntem obişnuiţi să demolam, pentru că ne e greu să construim. Sigur că sunt elemente negative, se poate discuta mult, dar echipa asta din şapte meciuri are patru victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, iar cinci meciuri au fost în deplasare. Echipa asta încearcă să se formeze, pe baza unor rezultate bune. Gândiţi-vă că sunt trei zile de pregătire, nu poţi face spectacol", a declarat Răzvan Lucescu pentru Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite