Adrian Enache, mega-concert imaginar - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre un concert pe care Adian Enache l-a anunţat, pericolul în care s-a aflat Adrian Enache sau expunerea pantofilor Madonnei la Bucureşti. Printre alte subiecte, Bucurenci învaţă tango cu Elwira Petre, iar Jordan şi-a dat iubitul afară din casă.


Adrian Enache, mega-concert imaginar.

Adrian Enache ne anunţa că va susţine un recital, la o petrecere din Amsterdam, onorariul său constând într-un „vaporaş cu o capacitate de 100 de persoane". Toate bune şi frumoase, numai că reprezentanţii firmei cu pricina spun că invitatul lor nu va fi Enache, ci Bryan Adams, scrie Click.

Brad Pitt, la un pas de moarte. Brad Pitt (46 ani) a fost sâmbătă victima unui accident în centrul Los Angeles-ului, fiind aruncat de pe motocicletă de un paparazzo, care îl urmărea înfocat cu maşina sa. Brad a fost la un pas de moarte, susţin martorii accidentului, care au privit neputincioşi în momentul în care starul s-a prăbuşit de pe motocicleta aflată în plină viteză. Din fericire, casca şi costumul de protecţie, precum şi antrenamentele pentru cascadorii, l-au ajutat să scape nevătămat. S-a scuturat de praf şi s-a ridicat, după care l-a luat la înjurături pe urmăritor, anunţă Click.

Pantofii Madonnei, expuşi la Bucureşti.
O pereche de pantofi care aparţine Madonnei, marca Christian Dior, a ajuns, recent, la Bucureşti şi va fi expusă timp de o săptămână la Hard Rock Café, informează Libertatea. Încălţămintea, care poartă autograful vedetei, constituie piesa de rezistenţă a Balului de caritate de Halloween, care va avea loc pe 31 octombrie, la Palatul Parlamentului.

Bucurenci învaţă tango cu Elwira Petre. Elwira Petre, campioana europeană de dans sportiv, este instructorul de tango al lui Dragoş Bucurenci în cea de-a patra ediţie a emisiunii "Bună ca viaţa", ce va fi difuzată pe 2 noiembrie la TVR 1. Dragoş, alături de co-prezentatoarea Laura Belecciu, şi-a propus să-i convingă pe români că este important să facă mişcare, iar pentru asta nu trebuie neapărat să meargă la o sală. Pentru a demonstra acest lucru, el a început lecţiile de tango cu soţia lui Mihai Petre, informează Cancan.

Jordan şi-a dat iubitul afară din casă. Katie Price alias Jordan a decis să-şi dea iubitul, Alex Reid, afară din casă pentru că are nevoie de timp şi spaţiu pentru a realiza dacă merită să continue relaţia sau nu. „Toată săptămâna a plâns încontinuu, iar finalizarea divorţului a doborât-o. A fost distantă şi s-a comportat ciudat toată săptămâna cu Alex. Deşi acesta a încercat să-i fie alături,  ea l-a dat afară şi a ţipat la el”, a declarat o sursă pentru Mirror, notează Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite