Revine canicula în sudul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Vor fi zile de vară, şi nu de toamnă, în această perioadă, cu temperaturi ale aerului de peste 25 de grade Celsius în toată ţara, chiar şi în depresiunile intramontane, dar şi peste 30

"Vor fi zile de vară, şi nu de toamnă, în această perioadă, cu temperaturi ale aerului de peste 25 de grade Celsius în toată ţara, chiar şi în depresiunile intramontane, dar şi peste 30 de grade Celsius, astăzi, în Câmpia de Vest, Câmpia Română şi, local, chiar şi în Transilvania, iar mâine şi în Moldova.

Sâmbătă şi duminică, aria temperaturilor de peste 30 de grade Celsius se va extinde, iar în Banat, Crişana şi în sudul Olteniei vor ajunge la 35 de grade, chiar mai ridicate în Lunca Dunării.

Săptămâna viitoare va începe tot cu vreme caldă, dar de marţi se va produce o răcire uşoară în nordul Moldovei, care se va extinde treptat la mijlocul săptămânii în toată ţara, dar fără ca temperatura să scadă sub valorile medii multianuale. La Bucureşti, temperatura va creşte de la o zi la alta, astfel încât, la începutul săptămânii viitoare vor fi 34 de grade Celsius", a declarat pentru "Adevărul" meteorologul Dumitru Baltă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite