Revenire ratată pentru Coppola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul film regizat de Frances Ford Coppola în ultimii zece ani nu i-a impresionat pe criticii de specialitate. Cel mai nou film al său, "Tinereţe fara tinereţe", a fost difuzat în premieră,

Primul film regizat de Frances Ford Coppola în ultimii zece ani nu i-a impresionat pe criticii de specialitate. Cel mai nou film al său, "Tinereţe fara tinereţe", a fost difuzat în premieră, ieri, la Roma Cinema Fest, informează Reuters.

Pelicula se bazează pe nuvela omonima a lui Mircea Eliade şi expune povestea lui Dominic Matei (Tim Roth), un profesor a cărui viaţă se schimbă în urma unei întâmplări ciudate ce are loc în anii premergători celui de-al doilea război mondial. Devenit un veşnic fugar, Dominic va străbate lumea, scenariul urmărindu-i călătoria fără sfârşit în România, Elveţia, Malta şi India.

Criticii de la Hollywoodreporter.com sunt de parere că filmul lui Coppola suferă la capitolul suspans, iar acţiunea nu este coerentă. Nici performenţele actorilor nu au fost lăudate, deşi distribuţia îi include pe Tim Roth, Marcel Iureş sau Ana Maria Lara.

"Coppola este captivat de misticismul autorului român Mircea Eliade, a cărui nuvelă a inspirat filmul. Din nefericire această fascinaţie nu s-a transpus într-un film fascinant. Pelicula ar putea să-i atragă pe fanii lui Eliade, dar nu şi pe cei ai lui Coppola", scrie Hollywood Reporter.



Buget: 5 milioane $

Roluri:

Dominic: Tim Roth
Veronica/ Laura/Rupini: Alexandra Maria Lara
Profesor Stanciulescu: Bruno Ganz
Femeia din camera 6 : Alexandra Pirici
Dr. Josef Rudolf: Andre M. Hennicke
Profesor Tucci: Marcel Iures
Pandit: Adrian Pintea
Dr. Gavrila: Florin Piersic Jr.
Dr. Chirila: Zoltan Butuc
Anetta: Adriana Titieni

Scenarist/Regizor/Producător: Frances Ford Coppola;
Producători executivi: Anahid Nazarian, Fred Roos;
Director de imagine: Mihai Malaimare Jr.

Trailer:

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite