Revelionul "Harry Potter", în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosiţi şi din alte oraşe ale ţării, fanii au fost pregătiţi cum se cuvine pentru momentul de la ora 02.00, când s-au deschis aşa-zisele cufere cu vrăji, pline cu cărţi, din mai multe

Sosiţi şi din alte oraşe ale ţării, fanii au fost pregătiţi cum se cuvine pentru momentul de la ora 02.00, când s-au deschis aşa-zisele cufere cu vrăji, pline cu cărţi, din mai multe librării din centrul Capitalei. "Nu contează că acum este scrisă în engleză.

Stau cu dicţionarul lângă mine şi tot o citesc", ne-a spus Andreea, o fană de 13 ani a cărţilor şi filmelor "Harry Potter". Preţul volumului "Harry Potter and the Deathly Hallows" (105 lei) nu a contat pentru cei care au epuizat cele aproape 2.000 de cărţi din librării.

În alte ţări, evenimentul de azi-noapte s-a lăsat cu incidente. Un australian în vârstă de 21 de ani nu a ezitat să se arunce în apele reci ca gheaţa ale unui lac din Sydney, pentru a recupera bonul luat de vânt, care l-ar fi ajutat să pună mâna pe ultimul volum al seriei Harry Potter. S-a ales cu o hipotermie, fiind transportat la spital.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite