Revelion în bikini la poalele munţilor cu 500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelion în bikini la poalele munţilor cu 500 lei
Revelion în bikini la poalele munţilor cu 500 lei

Braşovenii şi nu numai au parte de o ofertă specială pentru a sărbători tecerea în noul an: un Revelion tropical la... munte! Mai citiţi şi: O zi în paradisul acvatic în toiul iernii

Să stai alături de familie, să închiriezi o pensiune sau să mergi la un restaurant sunt deja metode demodate de a-ţi petrece Revelionul. Complexul de agrement „Paradisul Acvatic” vrea să dărâme orice ofertă de pe piaţă şi le propune atât braşovenilor, cât şi turiştilor, o ofertă nemaiîntâlnită: revelion tropical chiar la poalele munţilor. 

500 de lei, costul distracţiei

Piscine interioare şi exterioare, tobogane cu apă, jacuzzi, saună, o grotă de relaxare, mâncare şi băutură la discreţie. Un răsfăţ destul de costisitor pentru o noapte de distracţie în stil hawaian într-un oraş de munte, unde temperaturile nu trec peste zero grade Celsius în noaptea dintre ani.
Asta le propune conducerea celui mai mare complex de piscine din ţară braşovenilor şi turiştilor. Revelionul în bikini se află deja la cea de-a doua ediţie, iar preţurile au rămas la nivelul celor de anul trecut. Astfel, un adult trebuie să plătească doar 500 de lei pentru această seară specială, iar pentru copiii se achită doar jumătate.

Aflaţi mai multe amănunte despre meniul şi surprizele pregătite de organizatori în această seară din:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite