Revelion de austeritate pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în centrul oraşului nu vor avea foarte multe lucruri de văzut. Autorităţile nu au pregătit nimic spectaculos pentru orădenii care vor să petreacă în stradă.


Revelionul 2009 este cel mai sărac în evenimente, din ultimii ani. Primăria Oradea a pus la cale, de la ora 21.30 un concert, susţinut de un DJ din Oradea, Adi Filip, şi formaţia M&Q. Muzica va continua până la ora 23.50, când va începe un spectacol de lasere. La miezul nopţii va începe un spectacol de lumini şi artificii care va marca trecerea între ani. Scena va fi amplasată în parcarea de pe strada Independenţei. Orădenii care vor petrecere în oraş ar putea ciocni un pahar de şampanie cu primarul Ilie Bolojan, care a spus că s-ar putea să fie prezent, la miezul nopţii la primărie, aşa cum obişnuiau şi predecesorii lui.

Revelion în stradă

Anul trecut orădenii au ieşit în număr mare în stradă, Pentru ei au cântat DJ Adi Filip, Hotel Fm, David Bryan şi Mircea Baniciu. Cei care au petrecut în oraş au putut urmări un impresionant spectacol de lumini şi de artificii.
În urmă cu un an a fost la fel. Atunci au urcat pe scenă No Mercy, Silver, Goombay Dance Band sau Ricky Dandel and the Band. Sutele de orădeni s-au strâns atunci în centru pentru a sărbători şi aderarea României la Uniunea Europeană. Edilii au vrut să organizeze un lanţ uman, din Oradea până în Ungaria, însă din lipsă de voluntari nu s-a realizat acest lucru.
Petrecerea pentru Revelionul 2006 a început la ora 20.00, cu un concert de o oră susţinut de DJ Adi Filip. Au urmat formaţiile „El Negro”, „Fără zahăr”, “Atac”, „Danger” şi solista Alina Sorescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite