Revelion în Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

(fost consul al României la Los Angeles) şi bunica maternă în vârstă de 83 de ani, actriţa Corina Constantinescu. "În fiecare an respectăm acest obicei de a ne întâlni cu toţii, acasă la

(fost consul al României la Los Angeles) şi bunica maternă în vârstă de 83 de ani, actriţa Corina Constantinescu. "În fiecare an respectăm acest obicei de a ne întâlni cu toţii, acasă la bunica, pentru a sărbători Crăciunul", ne-a declarat Maria.
Care, pe 27 decembrie, a decolat spre Statele Unite ale Americii, unde locuieşte în cea mai mare parte a anului. A fost o călătorie obositoare: Bucureşti-Paris, Paris-New York şi, într-un final, zborul spre Miami, locul în care Maria şi gaşca ei de prieteni vor petrece Revelionul. "Coincidenţa fericită a făcut ca şi Amalia, şi Ilie Năstase să fie cazaţi în acelaşi hotel cu noi şi, deci, vom petrece împreună…", povesteşte Maria.În cele două săptămâni cât a stat la Bucureşti, tânăra s-a bucurat de revederea cu prietenii ei, despre care a ţinut să precizeze că puţini fac parte din lumea mondenă, restul sunt amici "de suflet". Printre vizite la rude şi ieşiri în oraş cu nepoata, Sara (5 ani), fetiţa fratelui ei (regizorul Ionuţ Giurgiuca), dispărut timpuriu dintre cei vii, Maria a reuşit să-şi facă timp pentru întâlnirea cu buna sa prietenă Iulia Dobrin, general manager I.D. Sarrieri, care şi-a inaugurat noul magazin din zona de fiţe a Capitalei, Dorobanţi. Aici, Maria s-a bucurat de revederea cu Cristiana Copos şi fiica ei, Alexandra, cu Ioana Tăriceanu, Mihaela Geoană, Andreea Oroz şi iubitul ei, fotbalistul Vlăduţ Munteanu (care joacă în Germania, dar venise şi el acasă, la logodnică şi familie, pentru Sărbători), cu Ilie şi Amalia Năstase, Andreea Marin, Catinca Roman şi multe alte personalităţi ale vieţii publice, care ştiu să aprecieze desuurile de calitate şi sunt cliente fidele ale firmei. Pentru buna sa prietenă, Iulia Dobrin, Maria a acceptat invitaţia la acest eveniment, deşi, aşa după cum recunoaşte, viaţa mondenă a anului 2006 nu mai păstrează nimic din "parfumul" special al vremurilor când ea era mică şi îşi însoţea mama sau bunica la seri de gen!Maria Marinescu a devenit cunoscută publicului autohton amator de modă şi de mondenităţi mai ales ca tânăr designer absolvent al Parson School of design de la Paris. Câteva prezentări ale colecţiilor sale, câteva apariţii pe coperţile unor reviste de specialitate, după care a urmat perioada unei intense mediatizări datorate relaţiei sale de amor cu fotbalistul Cristian Chivu.
Acum, Maria trăieşte în Manhattan, lucrează ca designer la Marc Jacobs, la departamentul de accesorii, şi se bucură de faptul că şefa ei este o româncă. Mai colaborează în SUA cu revista "Avenue", o publicaţie lunară de life-style, şi în România cu revista "The One" a Andreei Esca, unde realizează două pagini legate de tendinţele în modă. Pentru primăvara lui 2007, Maria îşi doreşte să-şi prezinte la Bucureşti noua colecţie… Cât despre dragoste… subiect tabu! "Nu cred că interesează pe nimeni viaţa mea personală, mai ales dacă nu sunt în cuplu cu cineva celebru pentru români"…, spune Maria. Totuşi, ea îşi doreşte ca (şi) la anul să aibă parte de iubire, sinceritate, onestitate, sănătate şi prieteni fideli.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite