Reţea de droguri, coordonată din Penitenciarul Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de traficanţi de persoane şi droguri de mare risc, coordonată din Penitenciarul Codlea, a fost anihilată de către ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din

O reţea de traficanţi de persoane şi droguri de mare risc, coordonată din Penitenciarul Codlea, a fost anihilată de către ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Braşov. Gruparea, alcătuită din 15 persoane cu vârsta cuprinsă între 16 şi 31 de ani, era condusă prin telefon de cinci bărbaţi condamnaţi pentru vătămare corporală, proxenetism şi tâlhărie.
În urma unor percheziţii la penitenciar, poliţiştii au descoperit mai multe telefoane mobile în celulele celor cinci. Cercetările au scos la iveală faptul că învinuiţii şi-au început activitatea în anul 2005, racolând fete şi plasându-le pe piaţa prostituţiei din străinătate. De asemenea, membrii reţelei s-au ocupat cu traficul de droguri de mare risc, marfa lor fiind vândută inclusiv în penitenciar. Pentru nouă dintre membrii reţelei s-au emis mandate de arestare preventivă, iar ceilalţi şase vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite