la luna de miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şase ani de când s-a căsătorit cu Cătălin, Cristina va avea parte, în sfârşit, de luna de miere mult visată. Ea a mai avut o tentativă de a pleca în luna de miere, dar s-a văzut

După şase ani de când s-a căsătorit cu Cătălin, Cristina va avea parte, în sfârşit, de luna de miere mult visată. Ea a mai avut o tentativă de a pleca în luna de miere, dar s-a văzut nevoită să-şi amâne minivacanţa.

Prezentatoarea emisiunii "Motomagia" de la TVR 2 va pleca în iulie la Bodrum, în Turcia. "Asta este mult-visata noastră lună de miere. Pentru că am cam rămas restanţi la acest capitol, ne-am decis să nu mai amânăm momentul", ne-a spus Cristina. Ea şi soţul ei şi-au rezervat deja o cameră la un hotel de cinci stele din Bodrum unde vor sta, preţ de zece zile. "Pe fiul nostru, Alex, îl vom lăsa acasă cu bunicile". Cristina şi Cătălin Şoloc au mai avut o tentativă de a pleca în luna de miere. De Revelion au fost invitaţi de naşii lor în Croaţia. Din nefericire nu au putut merge pentru că Alex s-a "căptuşit" cu o răceală. Această vacanţă e bine-venită cu atât mai mult cu cât, Cristina are nevoie de relaxare pentru că, de curând, ea şi-a "consumat bateriile" pentru o campanie cu un scop nobil: revigorarea parcului Cişmigiu. "Am început această campanie pentru că, asemenea multor mame care vin cu copiii aici, sunt nemulţumită de starea jalnică în care se află spaţiul de joacă al copiilor care vin în acest parc situat, culmea, chiar sub nasul primarului general al Capitalei".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite