Reşiţa: 1 iunie cu picturi pe faţă şi concurs de miss(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: 1 iunie cu picturi pe faţă şi concurs de miss(GALERIE FOTO)
Reşiţa: 1 iunie cu picturi pe faţă şi concurs de miss(GALERIE FOTO)

„Miss Copilărie”, face painting, concursuri în saci, dansuri, turneu de fotbal sau vizite la primărie sunt doar câteva dintre activităţile de astăzi.

Adulţii de la multe instituţii reşiţene şi-au început săptămâna cu evenimente dedicate micuţilor. Încă de la primele ore ale dimineţii, Şcoala Generală numărul 8 din oraş le-a pregătit elevilor o zi plină de competiţii, care le-au pus la încercare talentul.
„Scopul proiectului derulat oferă o ocazie, de întâlnire a tuturor: copii, părinţi şi dascăli. Prin propunerile noastre, copiii ne vor fi ghizi printr-o lume a jocurilor şi ne vor îmbogăţi sufleteşte prin melodii şi ritmuri vesele, pline de dragoste, dăruindu-ne declaraţia lor de iubire”, a spus profesoara Camelia Coandă.

Au împletit baloane

Tinerii de la Centrul de Voluntariat au pregătit şi ei un program de Ziua Copilului, iar elevii participanţi s-au împărţit în mai multe grupe. Copiii au realizat picturi pe faţă, au confecţionat brăţări, au învăţat să modeleze baloane şi s-au distrat la twister. Cei mai energici au participat la concursul în saci sau trasul la frânghie.

Evenimentul cu cele mai multe emoţii, dar şi cel mai aşteptat, a fost „Miss Copilărie”. „Participă 32 de fete din gimnaziu. Sunt trei probe, pe care noi, elevii, le-am conceput. Juriul este format din patru colegi aleşi din clasele V-VIII”, a spus Andreea Lunguleasa, elevă în clasa a opta. Activitatea întregii şcoli s-a încheiat cu un turneu de minifotbal.

O oră cu primarul Reşiţei

Nici elevii de la Şcoala Generală numărul 7 din Reşiţa nu au fost uitaţi. Aceştia au avut parte de un cadou inedit. „Ne-am gândit să le oferim elevilor, astăzi, de 1 iunie, cadou o vizită la domnul primar. Vom merge cu un grup de 20 de elevi pentru a vedea ce face domnul primar pentru o oră. Copiii au pregătit şi o diplomă pentru acesta”, a explicat, în această dimineaţă, Cristina Ardeleanu, profesoară la Şcoala Generală numărul 7.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite