Reşiţa: 1 din 6 încearcă la 6 din 49

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigul Loto 6/49 a depăşit, ieri, 10 milioane de euro.

La agenţiile loto din Timişoara cozile se lungesc din ce în ce mai mult.  Unul din şase timişoreni îşi încearcă norocul la Loto 6/49. În ultima perioadă, peste 50 de mii de bilete au fost cumpărate în Timişoara. În timpul săptămânii prezenţa la agenţiile loto lasă de dorit. În schimb, în week-end, cozile la uşile agenţiilor se întindeau până în stradă. Un exemplu este Agenţia Loteriei Române din incinta Iulius Mall, unde duminică la prânz, peste 70 de persoane aşteptau să cumpere bilete.

Cei mai mulţi joacă variante simple

Timişorenii joacă variante simple. Nu sunt puţini nici cei care investesc mai mult şi joacă două sau trei variante pe bilet. ,,Majoritatea sunt variante simple, însă, interesul este tot mai mare”, a spus directorul Agenţiei Naţionale a Loteriei Române, sucursala Timiş, Mircea Hoară. În urma extragerii de duminică marele premiu a depăşit 10 milioane de euro. Nici de data aceasta numerele nu au fost ghicite de nimeni. ,,Am dori ca noul câştigător să fie din judeţul Timiş”, a declarat Mircea Hoară.
În ultimii cinci ani, în judeţul Timiş, o singură persoană a câştigat la Loto 6/49 peste un milion de euro şi două persoane s-au îmbogăţit cu peste două milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite