Reşiţa: În plină criză, firmele de consultanţă financiară rezistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii apelează la sfaturile consilierilor înainte de a lua o decizie în vederea plasării economiilor sau contactării unui credit.

Dacă în vremuri de prosperitate firmele de consultanţă căutau banca cea mai rapidă, în criză, reşiţenii sunt sfătuiţi cum să găsească ofertele cu rată fixă.
„Numărul persoanelor care sunt interesate de serviciile noastre a crescut. Încheiem aproximativ 20 de contracte lunar, tot mai multe persoane ne contactează pentru a-i sfătui, oferim asigurări de viaţă, dar şi soluţii de creditare. În funcţie de necesităţi, oferim clienţilor cele mai bune soluţii, îndreptându-i spre ce este mai bine. Mergem personal la clienţi, facem o analiză a pieţei şi apoi le propunem cel mai indicat produs”, a explicat Nicolae Vrapcea, division manager Marshaly.

Firmele de consultanţă ajută clienţii, care nu pierd timpul căutând creditul cel mai avantajos, formalităţile şi actele necesare încheierii contractului sunt, de asemenea, întocmite de consultant, clientul fiind contactat doar în momentul când toată documentaţia este gata.

Metodă comodă şi cu expertiză

„Am apelat la un consultant finaciar din lipsa timpului. Este o modalitate mult mai comodă, în plus, în urma analizei pieţei făcute de consilier, am identificat exact care ar fi soluţia pentru nevoile mele. Am contractat în urma consilierii un credit, dar m-am orientat şi spre o asigurare de viaţă”, a afirmat Elena Bohariu, clientă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite