Reşiţa: O sută de tineri s-au înscris deja la concursul organizat de Poliţia Română (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru posturile din Caraş-Severin sunt deja trei candidaţi pe un singur loc.

Cele 30 de locuri de agenţi de poliţie scoase la concurs, la finalul lunii martie, sunt vânate de tinerii reşiţeni. În prima zi în care Poliţia Judeţului Caraş-Severin a deschis procedura de înscriere s-au prezentat la sediul instituţiei zeci de tineri interesaţi să afle cum pot participa la concurs.

Până joi, 2 aprilie, la ora 11.30, aproximativ 100 de tineri au trecut pe la Poliţie pentru a se interesa care este modalitatea în care se pot angaja.  Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, până în 10 aprilie 2009.

Click AICI pentru a afla condiţiile de participare la concurs.

Miercuri, 1 aprilie 2009:

La primele ore ale dimineţii, 50 de persoane au fost deja la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a afla mănunte despre condiţiile de participare la concurs. „ Aş vrea să lucrez în cadrul Ministerului de Interne. Este un post sigur”, a spus  Sorin Ciuluş. Mai multe amănunte despre concurs, conţinutul dosarului şi bibliografia pot fi obţinute de la Serviciului Management Resurse Umane al IPJ Caraş-Severin sau accesând pagina resita.adevarul.ro.

La concurs se pot înscrie toţi cei care au împlinit 18 ani. Candidaţii vor susţine două probe eliminatorii. Examinarea medicală şi testarea psihologică sunt primele hopuri peste care vor trebui să treacă toţi candidaţii. Înscrierile încep de astăzi, se fac la Inspectoratul de Poliţie şi se finalizează în 10 aprilie.

Se susţin trei probe

Examinarea medicală şi testarea psihologică se vor face până în 24 aprilie de către instituţiile de specialitate din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor”, a spus inspector Adriana Beţa, purtător de cuvânt al IPJ. Concursul va avea loc în perioada 27 aprilie – 15 mai şi va consta în susţinerea a trei probe: sport, test scris  şi un interviu structurat pe subiecte profesionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite