Reşiţa: La cinema, în propria sufragerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără cinematograf, mall şi cinematecă sau vreun local cu proiecţiii de filme, reşiţenilor nu le rămân prea multe alternative în zilele de weekend cu ploaie.

De nevoie, reşiţenii s-au reorientat, astfel că, centrele care închiriază DVD-uri sunt frecventate tot mai des de cinefili. În schimbul a 2,5 lei, oricine doreşte poate viziona din propriul fotoliu unul dintre cele mai noi filme ieşite din studiourile hollywoodiene, filme de colecţie sau desene animate pentru cei mici.

„Avem destui clienţi, mai ales când se apropie weekendul şi oamenii vor să stea acasă, să se relaxeze. Le oferim o gamă variată de filme şi desene animate, iar preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Am pregătit mai multe oferte, de la două DVD-uri închiriate în sus urmând a primi altele gratis”, ne-a spus Cosmin Brânda, de la unul din centrele de inchirieri DVD-uri din Reşiţa.

În ciuda imaginii high definition şi a sunetului impecabil, cinefilii aşteaptă încă redeschiderea măcar a unuia dintre cinematografele reşiţene.  Pentru alţii, „spionajul” pe internet şi descărcarea filmelor pirat este o altă salvare. Cei trecuţi de prima tinereţe au rămas fie la serialele de la televizor, fie la partidele de remi.

Avem destui clienţi, mai ales în weekend, când oamenii vor să stea acasă.
Cosmin Brânda, centru de închirieri

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite