Reşiţa: Zilele Tinereţii încep la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii se vor întrece în concursuri de graffiti. Manifestările încep în această seară şi se vor termina în seara zilei de duminică.

Zeci de tineri se vor întrece timp de două zile la concursurile organizate în municipiul Reşiţa, de Zilele Tinereţii. Aflat la ce-a de-a X-a ediţie, manifestarea şi-a propus ca anul acesta să adune mult mai multe persoane care se simt tinere. La concursurile speciale, alături de tinerii reşiţeni, vor participa şi maeştri ai skateboardului şi talentaţi ai artei murale graffiti. Startul evenimentelor se va da în această seară, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor şi Teatrului de Vară din Reşiţa. Începând cu ora 22.00, tinerii se vor întrece în lightgraffiti.
„Lightgraffiti este un alt fel de graffiti. Se desenează cu nişte brelocuri de lumină pe o pânză specială. Pe lângă acest concurs, în această seară vom organiza şi un concurs de graffiti”, a explicat Andrei Bălbărău, preşedintele Asociaţiei Cogito din Reşiţa.

Tradiţionalul zid de graffiti este pregătit
Cea de-a doua zi a tinereţii va începe la ora 11.00 cu un concurs de skate, care se va desfăşura în Parcul Intim. Participă concurenţi din Timişoara, Deva şi Drobeta Turnu Severin. După desemnarea câştigătorului, tinerii vor picta din noi zidul de graffiti din Zona Triaj. Acesta a fost curăţat astăzi, pentru ca noile desene să atragă mult mai multe priviri ca cele de anul trecut.
Cei mai talentaţi maeştri de graffiti din Braşov şi Timişoara vor crea adevărate picturi şi desene care vor colora zidul până anul viitor. Şi cel de pe calea Timişoarei va fi pictat. Tinerii reşiţeni şi timişoreni se vor întrece în desene începând cu ora 14.00. Ziua de mâine se va încheia cu o petrecere în Clubul Hypnotic, urmând ca duminică să fie premiaţi cei mai buni dintre cei buni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite