Reşiţa: VIDEO Tabără de copii pentru curaj şi adrenalină (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alpinistul Cornel Galescu iniţiază tinerii în tainele Munţilor Banatului.

Clubul Montan din Caransebeş, sub coordonarea lui Cornel (Coco) Galescu şi Răzvan Ioaniţescu, începe pregătirile pentru taberele de vară. Pentru anul acesta sunt pregătite tot felul de surprize: un parc de aventură, tiroliană, rapel, căţărare, poduri suspendate, căsuţe în copaci, concurs de plute pe lac şi traversări peste cascade.

„Activităţile au ca scop dezvoltarea aptitudinilor individuale şi de grup: curajul, voinţa, altruismul, rezistenţa, inteligenţa”, a spus Răzvan Ioaniţescu. Dacă în anii trecuţi, tinerii puteau alege doar tabăra de la poalele Muntelui Mic, anul acesta antrenamentele au loc şi în Poiana Mărului.Nopţile de tabără vor fi încheiate cu imagini din expeditiile lui Coco Galescu în Himalaya, Alaska, Polul Nord, Patagonia sau Alpi.

Atitudinea face totul

 „Prin activităţile noastre încercăm, şi de cele mai multe ori şi reuşim, să-i convingem pe copii că atunci când ai o atitudine hotărâtă, niciun obstacol nu e de netrecut. Felul în care lucrăm cu copiii este esenţial pentru dezvoltarea personalităţii lor”, a declarat alpinistul Cornel Galescu.

Preţul unei săptămâni de tabără este de 690 lei şi include transport, cazare, masă, echipamentul necesat, instruirea şi CD cu fotografii din tabără.


Perioada de tabere:
 - seria 1: 13 - 19 iunie
 - seria 2: 27 - 3 iulie
 - seria 3: 11 - 17 iulie
 - seria 4: 8 - 14 august

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite