Reşiţa: VIDEO Cupa a ajuns la Reşiţa, iar fanii au dansat hora bucuriei în faţa Primăriei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Challenge a ajuns la Reşiţa astăzi, în jurul orei 10.00. Echipa şi galeria au fost aşteptate chiar de primar.

În această dimineaţă stafful tehnic şi jucătorii UCM Reşiţa au ajuns acasă, aducând cu ei trofeul european, care va rămâne definitiv la club. Jucătorii se vor bucura de o meritată vacanţă, iar Aihan Omer va pleca spre Lotul Naţional, reunit deja la Sibiu.
Galeria şi fanii echipei s-au adunat în faţa Primăriei Reşiţa, unde au fost aşteptaţi de Mihai Stepanescu împreună cu cei doi viceprimar. Într-o atmosferă de sărbătoare, primarul împreună cu fanii alb-albaştrilor au întins o horă a bucuriei chiar în faţa Primăriei. „Sincere Felicitări echipei UCM Reşiţa care a adus faimă municipiului. Primăria a fost şi va fi aproape de echipă şi de fenomenul sportiv” a spus primarul Mihai Stepanescu.
„Este o performanţă deosebită, nici o echipă reşiţeană neputând spune că are trei trofee europene în palmares” a spus Aihan Omer, antrenorul UCM Reşiţa. O parte dintre jucători au fost convocaţi la Lotul Naţional, marele absent fiind Rică Pârâianu, care nu a mai fost convocat la Naţională. „UCM Reşiţa a câştigat pentru a treia oară Challenge Cup şi a scris istorie în handbalul european!” a declarat Cătălin Negreanu, directorul de marketing al UCM Sport.



Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite