Reşiţa: UCMR în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCMR a reuşit să se califice, pentru a treia oară consecutiv, în semifinalele Challenge Cup, competiţie pe care a şi câştigat-o în ultimii doi ani.

Cu un scor de excepţie, 30-22 (15-9) UCM Reşiţa i-a învins şi în retur pe sârbii de la Proleter Naftagas Zrenjanin şi este calificată în semifinalele Challenge Cup, alături de CSU Bucovina Suceava. Profitând de avansul de 12 goluri din tur, Aihan Omer şi-a permis să verifice şi jucătorii cu minute mai puţine în picioare şi să şi câştige în deplasare cu opt goluri diferenţă. Distanţa mică, de nici 200 km, dintre Reşiţa şi Zrenjanin a umput tribuna Sălii Medison, asigurându-le alb-albaştrilor fundalul sonor necesar pentru victorie.
UCM Reşiţa se pregăteşte pentru a treia câştigare succesivă a Challenge Cup, după câştigarea ultimelor două ediţii ale competiţiei. „Noi suntem o echipă serioasă şi vrem să ajungem din nou în finală” declara Aihan Omer.
Tragerea la sorţi a partidelor din semifinale va avea loc marţi, 7 aprilie, la sediul EHF, de la Viena, în urnă mai aflându-se echipele CSU Bucovina Suceava, BSV Bern Muri, care a eliminat Ştiinţa Bacău, şi Beşiktaş JK. Meciurile tur ale semifinalelor vor avea loc în 25-26 aprilie, iar returul o săptămână mai târziu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite