Resita: Saloanele de bronzat sunt luate cu asalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţencele vor să întâmpine primăvara cu un look de invidiat.

Masaj de relaxare, împachetări cu uleiuri şi creme sau şedinţe la solar sunt câteva din secretele unui trup frumos.

Grăsimile acumulate pe burtică, aripioarele, colăceii sunt pe punctul de a rămâne un vis urât pentru multe dintre tinerele reşiţence. Fetele au luat cu asalt saloanele de bronzat şi cele de remodelare corporală.

„Merg la salon de cel puţin trei ori pe săptămână. Obişnuiesc să fac şedinţe de vacuum trimmer şi masaj cu role pentru a elimina celulita. La solar merg în fiecare zi deoarece îmi place bronzul. Acum, că ne apropiem de sezonul cald, sunt foarte atentă la aspectul fizic”, a explicat Sorina Beg, o tânără din Reşiţa. Patronii saloanelor de frumuseţe din Reşiţa vin în întâmpinarea clientelor cu soluţii exotice. Împachetările cu scorţişoară, cafea, caviar, mentă sau masajul cu role sunt doar câteva trucuri la care pot opta tinerele.

„Fetele ţin la siluetă şi vin la salon. Le propunem diferite soluţii pentru a micşora aspectul de coajă de portocală sau pentru reducerea volumului corporal. Drenajul limfatic, reflexoterapia, împachetările, masajele sunt recomandate pentru tinerele care-şi doresc un corp bine întreţinut”, a afirmat Lena Rohozneanu, administrator la un salon de frumuseţe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite