Reşiţa: Reşiţenii au găsit gunoaie şi multă indiferenţă la Şură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pontoanele rupte, gunoaiele şi drumurile pline de gropi nu au fost astăzi pe gustul reşiţenilor.

Încălzirea bruscă a vremii a luat pe nepregătite autorităţile locale. Pontoanele rupte, gunoaiele şi drumul spart până la Şură au fost primele lucruri pe care le-au observat astăzi turiştii care au ieşit la iarbă verde pe Platoul Secu.

Platoul nu este pregătit pentru sezonul estival şi nici nu va fi. Cel puţin nu în următoarele două săptămâni. „Nu avem încă bugetul, îl vom stabili în următoarea şedinţă de Consiliu Local. Totuşi, sunt multe alte probleme pe care trebuie să le rezolvăm acum în Reşiţa. Priorităţiile din oraş sunt pe primul loc. După aprobarea bugetului local vom avea în vedere şi Platoul Secu“, a spus primarul Mihai Stepanescu. Anul trecut, în vară, primarul spune că are în vedere reabilitarea întregii
zone. Astăzi pontoanele rupte nu au fost refăcute, gunoaiele s-au adunat la loc, iar drumurile sunt la fel.

 „Conform legii, oamenii nu au voie să facă baie la pontoanele respective pentru că apa este murdară. Sunt foarte puţini care urcă în această perioadă la Şură. Trebuie să mai aşteptăm două săptămâni şi după aceea vom vedea ce este de făcut”, a mai ţinut să precizeze Stepanescu.

Reşiţenii nu sunt dispuşi să aştepte. Astăzi  Şura a fost luată cu asalt încă de dimineaţă. „Am ieşit şi săptămâna trecută şi merg şi astăzi la Şură. Ar fi păcat să nu profităm de vreme“, spunea Marian Vicu, un student ce-şi făcea în această dimineaţă cumpărăturile pentru grătar.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite