Resita: Petrecerile în pijama sunt un nou moft pentru fetiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Castronul cu popcorn, sucurile şi fructele sunt nelipsite la astfel de party-uri.

Întrunirile ţin o zi şi o noapte. Acestea încep la ora 22.00 şi se termină a doua zi, la ora 13.00.

Părinţii reşiţeni se întrec în idei de petreceri pentru copiii lor. Clasicele ceaiuri de la ora cinci  nu mai sunt pe gustul micuţilor. Party-urile în pijama sunt acum la modă. „Fetiţa noastră a vrut o petrecere în pijama. A început la ora 22.00 şi s-a încheiat a doua zi. Le-am pregătit popcorn, sucuri, fructe, diverse gustări şi un tort mare. Fetele au stat până la ora cinci dimineaţa de vorbă. Au socializat mai bine decât la o petrecere normală, au înţeles mai bine conceptul de prietenie“, a spus Carla G., o mămică inventivă.

Party-ul fetiţelor nu are nevoie de mari pregătiri. Masa din sufragerie este scoasă afară, se aruncă perne pufoase  pe jos şi scena este gata. Singura regulă este codul vestimentar obligatoriu: pijamaua.

Party cu secrete şi machiaje

Fetiţele „defilează”  în costumaţii colorate, cu imprimeuri cu personajele preferate din desene animate. Râsete, discuţii despre hăinuţe şi şcoală, dar şi tradiţionalele secrete dezvăluite ţin petrecerea deschisă până la orele dimineţii. „A fost foarte frumos la petrecere. Până seara am avut o petrecere normală, la care au stat şi băieţii, dar la ora 22.00 au plecat. Ne-am îmbrăcat în pijamale, ne-am machiat, ne-am uitat în reviste să vedem ce se poartă, am vorbit şi am făcut turul apartamentului“, a spus Codruţa G., care a petrecut aseară alături de prietenele sale.

Vocea străzii

Am avut şi eu petrecere în pijama. Dar a fost cu tematică. Părinţii mi-au făcut un cort în camera mare.
Teodora M., sărbătorită

Pentru noi, părinţii, a fost greu. Am avut răspunderea  a zece fetiţe. Ideea cu cortul a prins.
Cornelia M., mămică

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite