Reşiţa: Moto Bike Mania pentru împătimiţi (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de motociclete pot admira ultimele noutăţi din domeniu.Ediţia din acest an cuprinde şi o serie de evenimente sociale menite să prevină accidentele.

Eveniment tradiţional pentru comunitatea moto din Banat, salonul Moto Bike Mania a debutat aseară, la ora 19,00 cu o demonstraţie efectuată de asociaţia Timişoara Bikers. Aceştia au defilat în faţa Centrul Regional de Afaceri pe simfonia “Carmina Burana”. Expoziţia moto este deschisă până duminică, timp în care vor putea fi  admirate ultimele noutăţi în domeniu. Spaţiul exterior este destinat demonstraţiilor: acrobaţii, drive test şi concursuri pe teme moto.
Expoziţia se desfăşoară pe o suprafaţă de 2.000 metri părtaţi, unde îşi expun motocicletele 25 de societăţi comericale. În expoziţie vor putea fi admirate ultimele modele de motociclete şi ATV-uri ale firmei japoneze Honda, care a deschis la Timişoara o reprezentanţă, în premieră pe zona de Vest. Sâmbătă, de la ora 12.00, peste 500 de motociclişti sunt aşteptaţi la parada anti-accidente.

Campanii anti-accidente
Programul expoziţiei cuprinde şi lansarea a două campanii naţionale. „Atenţie la motociclişti”, campanie desfăşurată de Asociaţia Timişoara Bikers şi „Viaţa pe scooter”, campanie desfăşurată de revista Scooter Fan şi Poliţia Rutieră. „De când a crescut numărul motocicletelor, au crescut şi accidentele grave cu motociclişti. Aceştia sunt tentaţi să apese pe acceleraţie. Trebuie să se asigure în trafic şi să aibă o altă conduită”, a spus Nicolae Istrat, comisar şef la Poliţia Rutieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite