Reşiţa: Iepuraşul are ofertă bogată anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele sunt pline cu jucării, ciocolată în formă de ouă şi iepuraşi.

În plină criză financiară reşiţenii nu uită de iepuraş. Deşi pregătirile de Paşte ocupă mai tot timpul gospodinelor, mămicile au ieşit  la cumpărături.

„Am o fetiţă de doi anişori şi jumătate şi este foarte entuziasmată pentru că ştie că o să vină iepuraşul. A fost foarte cuminte zilele acestea şi aşteaptă cât mai multe cadouri de la iepurilă. Am plecat prin magazine să văd ce să mai cumpăr, încă nu m-am decis ce o să îi iau,  probabil nişte hăinuţe şi binenţeles iepuraşi de ciocolată şi ouă multicolore”, a spus Carmen Ciortiz, mămică. Magazinele din Reşiţa sunt pline de ornamente de Paşte, coşuleţe cu ouă, mieluşei din pluş, răţuşte care cântă şi zeci de sortimente de ciocolată în formă de iepuraşi.

Anul acesta, producătorii de jucării s-au întrecut în fabricarea de noi modele, iar comercianţii au făcut tot posibilul să le vândă. Aceştia au încercat să diversifice gama pentru a atrage clienţii în perioada de criză. „Pentru că am văzut că au apărut jucării noi am adus diverse modele. Raţa de pluş care cântă a avut mare succes”, ne-a spus Loredana Gheorghiu, administratorul unui magazin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite