Reşiţa: Hainele la modă sunt mai presus de recesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moda poate fi analizată, la vreme de amurg, pe bulevardele unde reşiţenii ies la promenadă ca să-şi afişeze vestimentaţia.

Un vechi proverb spune că „haina nu îl face pe om, dar îl reprezintă”. Influenţaţi sau nu de acest proverb, reşiţenii ţin foarte mult la felul cum arată şi iau magazinele la rând până găsesc ce caută. De cele mai multe ori, preţul nu contează atât timp cât clienţii găsesc ceea ce le place.

Deşi este un oraş mic, Reşiţa se bucură de magazine trendy, care respectă tendinţele actuale şi necesităţile clienţilor. „Mă îmbrac din Reşiţa, consider că dacă ştii cum să îţi alegi vestimentaţia poţi găsi şi la noi haine drăguţe. Îmi place să fiu în tendinţe, adopt ţinutele în funcţie de locaţia unde merg. Pentru serviciu adopt o ţinută bussines, iar la cumpărături sau la plimbare, prefer ţinutele casual”, a spus Adela Sîrbescu, o tânără reşiţeancă.

Stilul urban este tot mai des întâlnit. Hainele accesorizate cu o geantă XXL, o şapcă în carouri, o vestă sau o pereche de tenişi, sunt cele mai în vogă combinaţii. „Reşiţenii sunt înnebuniţi după ultimele tendinţe. Am venit cu o propunere  nouă, haine sport şi fashion şi se pare că avem tot mai mulţi adepţi ai acestui stil lejer, comod, dar şi practic”, a spus Lena Rohozneanu, manager de magazin de îmbrăcăminte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite